A nyugdíjas korba lévő emberek többsége mért vannak úgy oda az MSZP-ért?
Hogy tudnak még az MSZP-nek hinni?
Vagy ennyire irányíthatóak az idős emberek?
Vagy talán azért mert azt hazudják hogy ők bevezetnék a 500. havi nyugdíjat is?

Én 60 év felett már senkit nem engednék szavazni, mert ránk hozzák a nyomort, majd sunyin elpatkolnak.
én meg 25 év alatt nem engednék senkit se szavazni, mert sokkal könnyebb a 25 év alattiakat érzelmi alapon meggyözni.
ez kb ugyanolyan.. aki 60 éve itt él, és fizette az adót, itt dolgozott.. mér ne szavazhatna??

A nyugdíjas korba lévő emberek többsége mért vannak úgy oda az MSZP-ért?
Szerintem te pedig egy stilisztikai szótárért legyél oda, de nagyon sürgősen.

Soha nem ígért az MSZP 500,havi nyugdíjat. A Fidesz viszont ígért 14.havit! Annak ellenére,hogy az előző kormányzásuk alatt a nyugdíjemelés mértékét lecsökkentették 19 %-ról 4-5-re. Az MSZP év elején még emelte minimálisan a nygudíjat, a Fidesz pedig egy szót sem szól róla.
A falusi,,vallásos öregek még most is a Fideszre szavaznak,legalábbis itt az Alföldön!
A nyugdíjasok a Kádár-rendszerben voltak aktív keresők. Mindenkinek volt munkája,tudta nevelni,taníttatni INGYEN a gyerekeit,tudott házat építeni. Ma viszont a gyerekeik,unokáik minimálbérből tengédnek,vagy éppen munkanélküliek. Már az elsős gyerek iskolázása is komoly összeg. Saját lakásról pedig nem is álmodhatnak!
Még valami! Az,hogy minden bajt az MSZP-nek köszönhetünk, a Fidesz hazugsága 8 év óta! Ők legalább annyit loptak,mint az elődeik az elmúlt 20 évben. Csak ez nem kerül nyivánosságra. Ahogy arról sem fog senki tudni semmit,amit majd most lopnak el az EU-s pénzekből!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!