A kormány és az emberek mikor fognak rájönni, hogy vissza kell térnünk a régi jól bevált kijárási tilalom alapú védekezésre?
A maszk az nem véd semmitől, az átmérők arányai alapján 99% a vírusoknak áthatol rajta. Az a kezdetektől fogva látszat intézkedés volt. Az oltás alapú védekezésben bíztunk eddig, és még mindig ebbe próbálunk kapaszkodni, de nem működik. Szarabb a helyzet és gyorsabban romlik mint amikor még egyáltalán nem volt vakcina. Bíztunk a csodában, hogy a régi vakcina hatásos lesz az új mutánsokkal szemben, de ez a csoda nem történt meg. Csodák ritkán történnek.
Az egyetlen sikeres védekezésünk a teljes bezárkózás alapú védekezés volt az első hullám idején. A többi hullámot elkXrtuk.
Mikor fogunk vissza térni az egyetlen eddig bevált módszerre, a teljes bezárkózásra? A részleges korlátozások nem segítettek semmit, csak a bezárkózás.
Nagyon orvosi megoldás ez az elzárás.
Ha valami erős hatás ér, akkor nem az okát kezeljük, hanem visszahúzódunk.
Klasszikus "gyógymód" ha valamivel elmész a doktorhoz, hogy ne igyál., ne egyél, és ne szexelj akkor... ettől majd jobban leszel.
"Nem kell visszatérni. De neked szíved joga otthon maradni."
Egy fecske, ilyen szempontból, nem hoz nyarat. Nem én akarok bezárkózni, hanem ha tényleg védekezni akarna a kormány, akkor ezt tenné, de leszarja az áldozatok sorsát, ahogy a legtöbb ember szintén. Valóban nagyon önző a magyar.
Az áldozatok nagy része pedig oltott, hisz az idős jól átoltott korosztályból kerülnek ki. Senki nem tudja pontosan mennyi, mert a kormány nem áruja el. Szóval hiába talál ki bárki álinformációkat.
Ha a kormány eldönt és szabályoz mindent akkor terror van, diktatúra, rendőrállam.
Ha az állam azt mondja, itt az oltás a maszk, a fertőtlenítő, használd belátásod szerint mert szabad vagy tied a döntés akkor meg az a baj. Ki érti ezt.
Én is leszarom az áldozatok sorsát, nem vagyok felelős senkiért. Ha hordanom kell a maszkot hordom, be is oltattam magam 3x, ettől többre nem vagyok hajlandó azokért, akiknek a zöme még 1x sem képes felvenni az oltást.
Felehetnéd te 20x is az oltást, ha egyszer nem hatásos a mostani vírusok ellen már.
Nem mindegy hogy mekkora adag vírust kapsz. Ha csak néhányat a maszkon keresztül azt elintézi az immunrendszer.
Ha egy fertőzővel vagy egy szobában maszk nélkül órákig akkor hatalmas mennyiségű vírus jut a tüdődbe ami azonnal el kezd szaporodni. A kérdés csak az, hogy milyen gyorsan reagál az immunrendszered. Ez pedig csak akkor derül ki amikor tünetmentesen átvészeled vagy mész a lélegeztetőgépre utána meg a zsákba.
De honnan veszed, hogy nem hatásosak? Mire alapozod ezt?
Most lett vége a 2 hetes virologus OKJ távoktatásnak.
Most már mindent tud amit a témáról tudni érdemes.
Mi magyarok soha nem foguunk erre rájönni.
Munkaalapú társadalom van kérem, gyerünk dóóógozni!
"Esetleg megint te vagy az aki félsz bemenni a fősulidra és itt a fórumon már egész ősszel az online oktatásért könyörögsz?"
Érdekes, hogy mindig a nyámnyila pávák rettegik szét az agyukat, nem a sokat megélt nyugdíjasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!