Nem kellene ilyen esetszám és ekkora halálozás mellett lezárbi az országot, bekorlátozni az oltatlanokat, vagy adott esetben az oltottakat is, ha megtelnek a kórházak?
Figyelt kérdés
Orbán mire vár még? Ausztria má lépett, és lockdown alatt az ország.2021. nov. 23. 22:11
11/17 anonim válasza:
Mindenn más országban igen, de Mo.-n nem.
Munkaalapú társadalom van kérem, menjünk dóóógozni!
12/17 anonim válasza:
De ti komolyan örülnétek, ha az lenne, mint tavaly? Minden bezárva, minden rendezvény lefújva, éjjeli kijárási tilalom, limitált gyülekezési és vendégfogadási létszám? Érdemben semmi programot nem tudsz házon kívül csinálni. Plusz karácsonyi vásárok is lefújva. Ez szerintetek jó lenne? Most itt elsősorban azokat kérdezem, akik szocializálódott emberek, és nemcsak a 4 fal között élik az életüket járványhelyzettől függetlenül.
13/17 anonim válasza:
Tavaly ilyenkor volt, és mire mentünk vele? Semmire. Ugyan ott tartunk most, mint 1 évvel ezelőtt.
14/17 anonim válasza:
Ja, és nehogy bárki avval jöjjön, hogy "Ezt az egy telet ki lehet bírni így!", egy hasonló című lemezt múlt télen már meghallgathattunk. És kb. annyit ért, mint szarnak egy pofon.
15/17 anonim válasza:
Nem kellene, mert semmi értelme nincs. Mint ahogyan a maszkozàsnak meg az oltàsnak sem.
16/17 anonim válasza:
Én úgy tudom, azt senki nem mondta, hogy az oltás 100%-os védelmet nyújt az elhalálozás ellen. De ha valaki mondta, kérem javítsatok ki.
Viszont nagyban növeli az esélyét annak, hogy ezt el tudd kerülni. Annak szintén utána lehet nézni, hogy a jelenlegi variánsok ellen is hatásosak-e.
Én három Moderna vakcinát kaptam, erre úgy tudom nem mondtak rosszat statisztikai alapon sem.
17/17 anonim válasza:
16-os, igen, ez a duma, de nagyon sok ismerősöm van, aki a 3. oltás után is elkapta, és nagyon rosszul volt. Volt aki kórházba is került. Szerintem ezek az oltások már az új mutánsok ellen nem védenek. Ennek ellenére most az a Kormány politikája, hogy gyorsan menjen végig mindenkin, akkor előbb vége lesz. Kifelé meg ugye azzal jönnek, hogy aki fél, oltassa magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!