A Momentum miért nem Orosz Annát választotta elnöknek?
#2: Tévedsz, én elfogadom ugyanúgy ezt a döntést is, csak nem tartom ésszerűnek. Nem csak a saját véleményem miatt, hanem például a közösségi médiában tapasztalt népszerűség illetve népszerűtlenség miatt, vagy akár a saját ismeretségi körömből. Tudom, hogy ez nem reprezentatív, de nem biztos, hogy nem jelent semmit. Azt elhiszem, hogy az elnökségi tagok körében ő a népszerűbb, de a Momentum szavazók közül már egyáltalán nem vagyok benne biztos.
Az ekézést nevezhetjük kritikának, de attól még nem lesz célravezető, amennyiben nyerni szeretnénk.
Igen, mondta, de ettől függetlenül nem történt szerintem "erős baloldali irányváltás".
És MZP-be nem azért kötött bele, mert jobboldali, hanem a populista felhangok miatt. Továbbá a fő problémája az volt, hogy leállt a kampány, szerintem ebben igaza van, a mostani közvélemény-kutatási eredmények is emiatt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!