Miért ilyen ember választottak a szavazók ellenzéki jelöltnek?
Botrányosnak tartom a választást, sokkal jobb lett volna, ha a legnagyobb ellenzéki adja a frakciót.Az lett volt demokratikus.
Dobrev Klára sokkal jobb vezetője lenne az országnak, mint a politikailag tapasztalatlan, Orbáni módszereket másoló és helyeslő Márkay.
Mellesleg, nem akarok kötekedni, de romát romára cseréljünk?
Napi fideszes troll kérdést olvashatták...
Egyébként a legjobb választás volt MZP ezért féltek.
Ezt a sok marhaságot honnan vetted kérdező, amiket leírtál? Olvastad a DK propagandájában??
Láttad egyáltalán MZP-Dobrev vetélkedőjét a jelöltségért?
Én láttam, de Dobrev a legellenszenvesebb alaknak mutatkozott, ahogy letámadta MZP-t, annyi erővel már szembe is köphette volna. MZP pedig nyugodtan viselte a sértegetését és szótlanul végighallgatta. Aztán amikor MZP kezdett el beszélni Dobrev türelmetlenül állandóan a szavába vágott.
Hiába van Dobrev régóta a politikában, ha olyan sz.rjankó, mint nagyon sok politikus.
Ha Dobrev lenne a miniszterelnökjelölt, akkor én nem is szavaznák az ellenzékre, nála ellenszenvesebb politikus kevés van. Egy igazi karrierista, a többit semmibe vevő, elsöprő személy.
Másrészt Gyurcsány miatt őt lehet leginkább támadni. Esélytelen lett volna a vezetésével az ellenzék a Fidesszel szemben.
Aztán ha megnézed, nagyon sokan nem voltak benne a politikában korábban, ilyen volt például Swarzi is Amerikában, mégis annyira elégedettek voltak a munkájával, hogy újraválasztották Kalifornia kormányzójának. Talán még az USA elnöki székére is esélyes lehetett volna, csak a külföldi születése miatt nem indulhatott.
A klárikázós fidesztrolléknál kezd tele lenni a gatyesz?
Helyes, hiszen elvesszük a krumplitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!