Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem veszélyes, most járvány...

Nem veszélyes, most járvány közepén leoltani néptömegeket, akció keretében?

Figyelt kérdés
Az adatok alapján ez a legmeredekebben felkúszó hullám, naponta dőlnek meg a napi fertőzési számok. Akit most beoltanak, az rá elkapja valószínű a covidot is és akkor az immunrendszert duplán terheljük. Most ráadásul akció is van. Nem veszélyes ez?

2021. nov. 22. 20:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

a logikus valóban az lenne, hogy teszt, és ha negatív akkor oltathat.

de ez, hogy sokan rá fognak oltatni a covid fertőzésükre teljes állami támogatás mellett, elég felelőtlen.

de most mit lehetne csinálni?

a világon mindenhol akár naponta csináltathatsz covid tesztet, mo n viszont ez 15 ropi.

vagy háziorvos és 2 hét múlva esetleg kapsz teszt időpontot az orrkaparós kiszámíthatatlan és bizonytalan eredményt produkáló dologra.

2021. nov. 22. 20:43
 12/30 anonim ***** válasza:
37%

"igen. De reménykedni kell hogy jól jövünk ki"

Jó szívvel erre sem tudok szavazni, egyáltalán nem célja senkinek, hogy jól jöjjünk ki. Az oltottak hullani fognak mint a legyek, csak ezt még ők nem tudják.

2021. nov. 22. 20:44
 13/30 anonim ***** válasza:
62%

"Én úgy tudom alapszabály, hogy járvány alatt nem oltanak."

Tilos is. Mutációt hoz létre.

2021. nov. 22. 20:46
 14/30 anonim ***** válasza:
84%
Mindig is ez lett volna a normális. Mármint, hogy az időpontfoglalásos mellett (valaki nem akar várni), bármikor be lehessen térni akár oltásra, akár tesztelésre. A regisztráció meg végképp a legfeleslegesebb, amióta van elég vakcina. Mi f..nak az külön, az időpontfoglalással egyben regisztrálva is lennék.
2021. nov. 22. 21:08
 15/30 A kérdező kommentje:
13 akkor mégsem tilos
2021. nov. 22. 21:21
 16/30 anonim ***** válasza:
73%

A regisztráció teljesen felesleges volt. Csak plusz szívatás volt sokaknak. Viszont aki eddig akarta az már beoltatta magát. Az meg egyenesen szánalmas hogy a Vadászati kiállítás, Eucharisztikus ájtatoskodás alatt úgy tett, mintha nem lenne járvány. Amint ezek véget értek, érdekes módon hirtelen megugrottak a számok. A békemenetre buszoztatott súlyosan COVID fertőzött erdélyiek csak még súlyosbítottak egyet a járványon.

"Én úgy tudom alapszabály, hogy járvány alatt nem oltanak."

Mondjuk tény, hogy nyáron nem kellett volna az oltási programot elengedni. Persze az elmúlt 12 évben kellett volna javítani az egészségügyön.

2021. nov. 22. 21:31
 17/30 anonim ***** válasza:
52%
Na a 12es válaszoló már közölte is a tényeket! Hurrá! De jó lesz nekünk!
2021. nov. 23. 14:37
 18/30 anonim ***** válasza:
36%
A járvány már közel két éve folyamatosan jelen volt, minden magyar ember járványban oltakozott, más kérdés, hogy most éppen el lett engedve a járvány keze, de ez a fajta kockázat mindig ott volt a háttérben
2021. nov. 23. 23:48
 19/30 anonim ***** válasza:
77%
Én beoltatom magamat, aztán 2 hétig nem megyek sehová. Ilyen egyszerű ám a dolog. :)
2021. nov. 24. 01:46
 20/30 anonim ***** válasza:
43%

18#

Ez az egyik legnagyobb marhaság ami elhangzott a víruscelebek szájából. A kormány pedig kiűritette és leállította az egészségügyet 2020 nyarára. Amikor 30 fokok vannak🤦‍♂️

2021. nov. 24. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!