Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a 4. 5. oltást is kérni...

Ha a 4. 5. oltást is kérni lehetne, te kérnéd?

Figyelt kérdés
Itt a covid a nyakunkon. Az oltás az egyetlen ami megvéd. Sok rettegőnek már megvan a harmadik. Miközben dupla adag számít egynek. Kérnél még a 4.5.-is?

2021. nov. 22. 19:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%
Én nem. Az influenza ellen sem szoktam, mert arra sincs szükségem. Erre miért lenne?
2021. nov. 23. 08:00
 22/32 anonim ***** válasza:
98%

Én kettőt kértem,több nem kell. Szépen felsültek az oltásokkal,de mostmár muszáj rátukmálni valakire.

Izrael ? Ott valami 90+ százalékos az átoltottság,de ez sem elég ,úgyhogy most jönnek az 5 éves óvodások . Miattuk létezik még covid gondolom :D

2021. nov. 23. 08:31
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Ja!👀Persze hogy miattuk

Őket is be kell oltani 5-szőr :D

2021. nov. 23. 09:05
 24/32 anonim ***** válasza:
79%
És ha annak a gyereknek lesz baja 5 év múlva, mikor már a politikusokat szépen lecserélték, és talán elül ez az egész, akkor kit lehet felelősségre vonni? Ott marad a szülő egy beteg gyerekkel.
2021. nov. 23. 12:10
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

"Izrael ? Ott valami 90+ százalékos az átoltottság,de ez sem elég"

Hát ezt pont beszoptad, Izrael példája mutatja, hogy mennyire működik a dolog. Mert a retardált mindentértők továbbra is elfelejtik, hogy az oltás elsődleges célja a súlyos tünetek megakadályozása.

Az esetszámok felfutottak, a halálozások alacsonyan maradtak pont az átoltottságuk miatt:

[link]

Az okos románok a 35%-os oltottságukkal meg hullanak, mint a legyek. Pont, mint mi.

2021. nov. 23. 12:17
 26/32 anonim ***** válasza:
94%
#25Ha pont, mint mi, akkor mégse működik annyira, mivel nálunk sokkal nagyobb az átoltottság, mint a románoknál.😉 Gondolom, te vagy az okoska az előző oldalról.🙄
2021. nov. 23. 13:06
 27/32 anonim ***** válasza:
92%

a mai facebookos, telónyomkodós embereket úgy hülyítik, ahogy akarják. Le merem fogadni, hogy sok helyen egyik kezükkel beoltanak, a másikkal meg szórják a vírust. Ezt is el tudom képzelni erről a nyomorék Elitről. Te Billy? [link]

A Billy név a Google fordító szerint "füttykösbot"-ot jelent. Szerintem is az! :D

2021. nov. 23. 13:29
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szépen sorban, mint a kiskacsák 😀
2021. nov. 23. 14:11
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Az oltás arra jó, hogy enyhítse a tüneteket, ha elkapod a Covidot! Mert mindenki fertőz mindenkit, az oltottak is. De akkor hogy lehet, hogy a kórházban lévő Covidosok 45%a beoltott?

[link]

"Gulyás Gergely arról is beszélt, hogy a kórházban ápoltak körülbelül 45 százaléka oltott, de ez nem hivatalos statisztika. A legtöbbjük Pfizer-vakcinát kapott, ennek az a magyarázata, hogy a legidősebb korosztály ebben részesült."

Tudtommal kórházba olyanokat visznek, akiknek komoly bajuk van. És ezek után a gyerekeknek kötelező a kísérleti vakcina?

2021. nov. 23. 14:30
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal az a narratíva,hogy azért kell 3-4-5-6 meg istentudja hány oltás,hogy ne terheljék le a betegek az eü-t. Na most ha ugyanannyian vannak kórházban ,mint akkor amikor kereken 0 % volt az átoltotság, akkor mondhatjuk,hogy lószart sem ért .

Innentől kezdve oltakozzon 4 havonta aki akar,egészségére. De milyen védőoltás az , amivel ugyanúgy fertőződsz és fertőzől,és még kórházba is kerülsz, olyan sikeresen enyhíti a tüneteidet :D Már 2 éve nyomják a baromságot, mostmár gáz lenne beismerni ,hogy ez a covid vakcina súlyosan megbukott , ránkrohadna az összes oltóanyag meg a vakcinagyár .

2021. nov. 23. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!