Ha a 4. 5. oltást is kérni lehetne, te kérnéd?
Én kettőt kértem,több nem kell. Szépen felsültek az oltásokkal,de mostmár muszáj rátukmálni valakire.
Izrael ? Ott valami 90+ százalékos az átoltottság,de ez sem elég ,úgyhogy most jönnek az 5 éves óvodások . Miattuk létezik még covid gondolom :D
Ja!👀Persze hogy miattuk
Őket is be kell oltani 5-szőr :D
"Izrael ? Ott valami 90+ százalékos az átoltottság,de ez sem elég"
Hát ezt pont beszoptad, Izrael példája mutatja, hogy mennyire működik a dolog. Mert a retardált mindentértők továbbra is elfelejtik, hogy az oltás elsődleges célja a súlyos tünetek megakadályozása.
Az esetszámok felfutottak, a halálozások alacsonyan maradtak pont az átoltottságuk miatt:
Az okos románok a 35%-os oltottságukkal meg hullanak, mint a legyek. Pont, mint mi.
a mai facebookos, telónyomkodós embereket úgy hülyítik, ahogy akarják. Le merem fogadni, hogy sok helyen egyik kezükkel beoltanak, a másikkal meg szórják a vírust. Ezt is el tudom képzelni erről a nyomorék Elitről. Te Billy? [link]
A Billy név a Google fordító szerint "füttykösbot"-ot jelent. Szerintem is az! :D
Az oltás arra jó, hogy enyhítse a tüneteket, ha elkapod a Covidot! Mert mindenki fertőz mindenkit, az oltottak is. De akkor hogy lehet, hogy a kórházban lévő Covidosok 45%a beoltott?
"Gulyás Gergely arról is beszélt, hogy a kórházban ápoltak körülbelül 45 százaléka oltott, de ez nem hivatalos statisztika. A legtöbbjük Pfizer-vakcinát kapott, ennek az a magyarázata, hogy a legidősebb korosztály ebben részesült."
Tudtommal kórházba olyanokat visznek, akiknek komoly bajuk van. És ezek után a gyerekeknek kötelező a kísérleti vakcina?
Tudtommal az a narratíva,hogy azért kell 3-4-5-6 meg istentudja hány oltás,hogy ne terheljék le a betegek az eü-t. Na most ha ugyanannyian vannak kórházban ,mint akkor amikor kereken 0 % volt az átoltotság, akkor mondhatjuk,hogy lószart sem ért .
Innentől kezdve oltakozzon 4 havonta aki akar,egészségére. De milyen védőoltás az , amivel ugyanúgy fertőződsz és fertőzől,és még kórházba is kerülsz, olyan sikeresen enyhíti a tüneteidet :D Már 2 éve nyomják a baromságot, mostmár gáz lenne beismerni ,hogy ez a covid vakcina súlyosan megbukott , ránkrohadna az összes oltóanyag meg a vakcinagyár .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!