Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kötelező oltás párti oltottak?...

Kötelező oltás párti oltottak? Ilyen áron is bevezetnétek a kötelező oltást?

Figyelt kérdés

Egy rosszléti országban nem lehet olyan egyszerűen, tömeg kivándorlás nélkül bevezetni a kötelező oltást. Mivel a fiataloknak bárhol jobbak az élet kilátásai mint itt. És ha bevezetnék a kötelező oltást, 3 millió fiatal akarna elmenni innen. Jó mondjuk abból legyen 1 millió akinek "csak a szája nagy", de a legtöbb fiatal tud olyan szinten angolul/németül hogy ki tudjanak menni valahova jobb helyre.

2 millió fiatal nélkül pedig instant összeomlana az építőipar, az ingatlanpiac, a vendéglátóipar, a nyugdíjrendszer stb. de hosszútávon meg az egész ország összedőlne.

Így hát helyettük nyilván oltásra hajlandó négereket, afgánokat kellene befogadni, akiket a határon beoltanának, mert egyszerűen demográfiai válság lenne fiatalok nélkül. Ezeket pótolni kellene a harmadik világból.

Te mit választanál? Inkább legyen mindenki beoltott, de 2 millió néger/arab éljen itt, vagy maradjanak az oltatlan fiatalok?

2021. nov. 22. 16:38
A kérdező szavazást indított:
Inkább legyen mindenki beoltva, nem baj ha 2 millió néger jön az oltatlan magyarok helyére.
Nem, ilyen áron nem kell a teljes átoltottság. Maradjanak a magyar fiatalok oltatlanul is.
21 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%

Megkérdezhetem milyen felmérés támasztja alá az általad közölt kivándorlási adatokat?

Nem vagyok kötelező oltáspárti csinálnak a fiatalok amit akarnak az ő életük az ő döntésük.

2021. nov. 22. 16:41
 2/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
65%

Akinek ma az utolsó csepp a pohárban egy oltás, az holnap el fog menni másért. Maradjunk annyiban, hogy a 3 milliódból jó ha 10000 van, akinek csak a szája nagy. Kb biztos vagyok abban, hogy neked is. Egyszerűen aki eleve meg tudja tenni, az már eddig is hülye volt ittmaradni.

Pár éve volt, hogy a középiskolások legalább 45%-a tervezte azt, hogy elmegy Magyarországról még az egyetemi tanulmányai alatt. Ebből sem lett semmi.

2021. nov. 22. 16:47
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
És mégis hova vándorolnának ki, ha mindenhol kell a szuri?
2021. nov. 22. 16:53
 4/15 anonim válasza:
35%

“ Mivel a fiataloknak bárhol jobbak az élet kilátásai mint itt. És ha bevezetnék a kötelező oltást, 3 millió fiatal akarna elmenni innen. Jó mondjuk abból legyen 1 millió akinek "csak a szája nagy", de a legtöbb fiatal tud olyan szinten angolul/németül hogy ki tudjanak menni valahova jobb helyre.”

XDDDDDDDDDDDDD

2021. nov. 22. 17:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hová menekülnek el az oltás elől?

Nyugat-Európa több országában szigorúbbak a szabályok, mint nálunk, amit meg Hollandiában művelnek, azért érdekes, mert ha itt oszlatnák olyan módszerekkel a tömeget, kb a hollandok acsarkodnának a leghangosabban Brüsszelben.

Nem úgy tűnik, hogy az oltás ellenzők az EU-ba tudnának menekülni, ott sem kezelik lazábban az oltást, sőt az USA, vagy Svájc se menedékhely ilyen szempontból.

Dél-Amerika, Ázsia, Afrika lenne a menedékhely?

2021. nov. 22. 17:03
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

És ha bevezetnék a kötelező oltást, 3 millió fiatal akarna elmenni innen.

a lányom összes barátja, kollégája, csoporttársa önként oltatott. Nem is ismerek nem oltott 18-25 köztit. Szerintem te nagyon el vagy tájolva.

2021. nov. 22. 17:06
 7/15 anonim válasza:

Itt van előttem, ahogy a csávó elolvasott valami random cikket, ahol megtetszett neki az a szó, hogy “demográfia”. Gondolta, hogy ha ilyen kifejezést használ gyakorin, akkor arisztokrata lesz, és mindenki négykézláb fog előtte leborulni, megszületett a mi világunk Neo-ja.

Figyelj már, te OKJ-n elvégeztél valami népszámláló képzést?

Egy rosszléti államban nem beszél a lakosság 30%-a más idegen nyelvet. Egy rosszléti országban a civilek napról-napra tengetik mindennapjait, nem tehetik meg, hogy máshová vándoroljanak, azért 895 régen volt, nem nomádkodunk már.

Kiégetnek ezek az oltásellenesek, édes Istenem

2021. nov. 22. 17:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Az megvan, hogy Olaszországban és Ausztriában MINDENKINEK kötelező MÁR az oltás? És Németország illetve több más nyugati országi s gondolkodik rajta?

Szerintem itt is az lesz, csak kivárják a választásokat vele és bármelyik oldal is nyer szerintem jövő ilyenkorra mindenki oltva kell legyen.

2021. nov. 22. 17:16
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

3 millió "fiatal" jó ha összesen van az országban. (Ez kb a teljes 18-40 korosztály.) Ennek több mint fele már be van oltva. Már itt bukik az egész 2 millió kivándorló elmélete. Az meg, hogy az emberek KÉTHARMADA feladná a teljes életét, hogy elmeneküljön egy szuri elől, miközben a megélhetés, karrier, életszínvonal, szabadságjogok, tanulás stb. miatt nem tette ezt meg korábban, teljesen nonszensz. Ráadásul, ahogy mások is írták, mire nálunk kötelező lesz az oltás addigra a többi európai országában is.

"legtöbb fiatal tud olyan szinten angolul/németül hogy ki tudjanak menni valahova jobb helyre."

LOL, jó ha 10%.

Reálisan nézve, olyan fanatikus antivaxxer, aki tényleg kiköltözne Tanzániába vagy Venezuelába, csak hogy ne kelljen beoltatnia magát kb. ilyen pár ezres nagyságrend lehet, és már ezzel is nagyvonalú voltam.

2021. nov. 22. 17:25
 10/15 anonim ***** válasza:
Le kell zárni a határt, oltás nélkül nincs kilépés.
2021. nov. 22. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!