Mikor fogod megunni a koronavírust?
Az infó tanárom azt mondta, hogy a koronavírus addig fog tartani, amíg az emberek vevők lesznek rá. Mert ahol kereslet van, kínálat is van, márpedig nagyon sok pénz van a covidban. Ha nem érdekelne senkit, nem vennék fel az oltásokat, nem kattingatnának a hatásvadász rémhírterjesztő clickbait-el ellátott hírportálokra, stb. akkor a covid egyszerűen eltűnne. De mivel az emberek többsége nagyon birka, ezért még sok-sok ideig el fog tartani.
Te meddig fogod ezt támogatni. Mikor fogod megunni a koronavírust mint témát, és nem foglalkozni vele többé?
Oltottként nem rettegek, de az eléggé piszkálja a csőrömet, hogy az oltás nem 100%-os (ahogy a világtörténelemben soha semelyik oltás nem 100%-os). Akkor van értelme, ha nagyon magas átoltottságot érünk el (lásd Dánia, lásd Portugália, ahol mindkét országban tavasz óta 10 körül/alatt van a napi covidos halottaik száma).
Mielőtt valaki belinkeli a mostanság felkapott gibraltári "tragikus" helyzetet, ott március óta 4 ember halt meg covidban. Megbetegszenek, de nem halnak meg.
"Mikor fogod megunni a koronavírust?"
Már tavaly meguntam.
Csak tudod a vírus magasról leszarta és megfertőzött ismét, életem legrosszabb betegsége volt.
#16 Nem, nincsen hozzá köze.
Az első hullámnál nagyon féltem tőle mert asztmás is vagyok, egyéb problémáim is vannak - mégis úgy ment át rajtam, hogy azt hittem semmi köze a koronavírushoz, csak egy egyszerű 2 napos lázas megfázás. A hosszú propaganda után a 2 oltással és fertőzéssel a hátam mögött most egyáltalán nem is számítottam a fertőzésre és nem is tartottam súlyosabb következményektől. Életem legrosszabb betegsége volt és nem minden nap voltam biztos benne hogy túlélem.
Főképp nevetséges ezt hinni, hogy a lefolyásában szerepe lenne az előzményeknek, mikor olyanok halnak bele akik bizonyosak voltak benne hogy vagy csak egy egyszerű náthát nagyít fel a propaganda vagy nem is létezik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!