Az elképzelhető, hogy lesznek komolyabb korlátozások és lezárások, de majd csak Újév után?
Nem vagyok jártas ezekben a témákban, de úgy vélem, a rák halálos betegség, kemoterápiával kezelik, ha jól tudom, tehát az jóval komolyabb. A fejlövésbe bele lehet halni, igen kevének gondolom a valószínűségét annak, hogy akit fejbelőnek egy fegyverrel, az túléli. Pláne ha nagy fegyverrel lövik fejbe. Az infarktus azért eléggé megszokta viselni a beteget.
Felhívnám a figyelmed erre a Coviddal kapcsolatban:
"Számos esetben azonban a fertőzés tünetmentes maradhat, vagyis a megfertőződött személy egyáltalán nem érzékeli magát betegnek."
Forrás itt: [link]
Ennél a rák, a fejbelövés vagy az infarktus jóval komolyabb.
Tünetmentesen Covidosnak lenni, vagy enyhe tünetekkel átesni rajta, nem ugyanaz, mint a fentiek - természetesen egy egészséges, fiatal ember esetében!
Valószínűtlen, hogy a testvérem (aki egyébként nő) belehalna a Covidba, sőt inkább kizárt. Amúgy a férje vitte haza a vírust. Őt jobban megviselte, lázas volt. Feltehetően a gyerek is elkapta, ha mindkét szülő fertőzött volt.
Vagyis: az egész család koronavírusos volt!!!
Nincs semmi bajuk már.
A felvetésed annyiban jogod, hogy a vírus mutálódhat. Erre két dolgot tudok mondani.
1. Nem az ebola mutálódik, hanem a Covid, így nem félek tőle. Persze nem előfordulhat, hogy létrejön egy olyan variáns, ami tényleg para. Ha azt mondanák a hírekben, és én magam is meggyőződhetnék róla, hogy egészséges 20-30 éves emberek halnak meg tömegesen, és akik túlélik, azok maradandó károsodás szenvednek... Hát, az már elgondolkodtató lenne!
2. A vakcinák hatékonyságáról nem győzödtem meg. Túl fiatalok ezek az orvosságok. Ha már léteznének kb. 5-10 éve, és meg lennének cáfolva a rémírek, akkor az másabb lenne.
Mindenesetre, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba:
Engem nem zavarnak a vakcinák. Nem akarok senkit lebeszélni az oltásról!
De, én tudok magamra vigyázni.
Aki fél a fertőzéstől, maradjon otthon.
Az Orvosi Kamara szerint fekete karácsonyunk lesz.
Nem a hó hiányára gondoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!