Az elképzelhető, hogy lesznek komolyabb korlátozások és lezárások, de majd csak Újév után?
Orbán a kötelező oltásra utalgat:
"Nem fogjuk tudni elkerülni, hogy a végén mindenki beoltassa magát. Az oltásellenesek vagy beoltatják magukat, vagy meghalnak.”
Persze hazudik, talán a keresztényektől tanulta a megfélemlítés eszközét, a nagy kereszténykedésben. Ugyanis az valóban igaz, hogy egyesek belehalhatnak a vírusba, de nem mindenki, ahogyan ő utal rá. A családomban enyhe tünetekkel volt, aki átesett rajta.
Én oltatlan vagyok, egészséges szervezetű, ugyanúgy átesnék rajta, mint az említett családtagom, aki kicsit fiatalabb, mint én.
"Az oltásellenesek vagy beoltatják magukat, vagy meghalnak.”
Még mindig nem akarom elhinni, hogy ilyet kimondott.
Először is, nincs bizonyítékod arra, hogy amit a miniszterelnök kimondott, az igaz. Az egy hazugság. Nem igaz, hogy aki nincs beoltva, az automatikusan meghal, ahogy utal rá. A Covid-19 ugyanis NEM egy halálos vírus, de egyesek belehalhatnak, ahogyan belehalhatnak egyesek az influenzába is. Pedig az sem halálos vírus.
Másodszor, nincsenek ismereteim a delta variánsról, annyit tudok róla, hogy gyorsabban fertőz, és el tudom képzelni, hogy a tünetek hevesebben jelenek meg. Azt azonban már nem hiszem el, hogy a delta variáns a Covid-19 egy olyan felturbózott változata, ami, mint egy vérszomjas vírust, egymás után pusztítja el az embereket.
Nagy valószínűséggel tehát a delta variáns támadását túlélném, de legalább a szervezetem önállóan küzdene ellene, és úgy gyógyulnék fel.
Abból, hogy a testvérem enyhe tünetekkel átesett a Covid fertőzésen (pár napig volt rosszul), azt a következtést vontam le, hogy ez a vírus annyira nem veszélyes.
Azzal pedig hogy Orbán a fentit nyilatkozta, még hiteltelenebbé tették előttem az oltási propagandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!