A második hullám idején elkaptam a vírust, tünetmentesen átestem rajta, volt is antitestem. Elmentem múlt héten vizsgálatokra, bár antitestem már nincsen, T sejtes immunitásom van, azaz sejt szinten védett vagyok, mégsem jár védettségi, hogy van ez?
Amikor természetes úton érintkeztem a vírussal, és természetes úton szereztem védettséget, mégsem jár védettségi kártya csak abban az esetben ha beoltatom magam?
Mi a különbség mégis a vakcina útján szerezhető, meg a természetes úton szerzett védettség között?
A járvány legyőzése a cél vagy az, hogy mindenki be legyen oltva, vagy miért nem veszik emberszánba azokat, akik már sejt szinten és védettek, csak nincsen antitestük már?
Ráadásul a kormány egy gyilkosnak állít be, csak azért amiért én nem vagyok beoltva, miközben ugyanúgy védett vagyok, akkor ilyenkor mi van?
Te kérdezö nem lehet, hogy te nem átestél rajta, hanem csak a gyorsteszt lett pozitív?
A ma´sodik hullám idején még inkább gyorsteszteket csináltak, ahol 40% a téevdési arány, így sokaknak pozitív lett, akik nem is voltak betegek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!