Nem kellene mindent bezárni egy hónapra, hogy lecsengjen a hullám?
Szerintem ha egy hónapos nagy lezárás lenne,a gazdaság nagyon megrokkanna.
A válsztások előtt pedig ezt teljesen érthető módon nem fogják megkockáztatni.
Szerintem olyan intézkedések kellenének,hogy a maszk mindenhol kötelező legyen,az állam biztosítson tesztet az embereknek stb.
De, baromira be kéne, de ha 6x ennyi napi fertőzött és halott lesz akkor sem fogják a jövő évi választásokra való tekintettel... Csak ez érdekli őket, az emberek élete le van sz@rva.
Deee "az oltás működik :)))" végülis az új fertőzötteknek majdnem a fele oltott, de mindegy...
Kérdező nyilvánvalóan trollkodik, én is jót röhögtem. :D
Viszont tényleg be kéne zárni. Azokat a bűnözőket börtönbe, akik az összes eddigi hullám mögött állnak.
Azt már mindenki elfelejtette, hogy valòszìnű ez a covid törtènetet szándèkosan inìtották útjára ès többek között a nagy gazdasági reset forgatòkönyvènek egy rèsze.A vègső cèl az emberek elbutìtása, birkává alakìtása.
Semmit nem szabad elhinni, amivel telekürtölik a mèdiát, mert szinte minden egy nagy hazugság!
Nem a szavak számìtanak, hanem a tettek,amit tapasztalsz, látsz!
Semmi bizonyìtèk nincs arra, hogy ennyi meg annyi újabb fertőzött van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!