Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene mindent bezárni...

Nem kellene mindent bezárni egy hónapra, hogy lecsengjen a hullám?

Figyelt kérdés
Hatalmas hullámot élünk jelenleg. Hétvégén valami 17 ezer új fertőzött. Ennyi sosem volt még. Nagyon szapora a terjedése a théta variánsnak. Ezt csak egy gyors mindenre kiterjedő bezárással lehetne megállítani és azzal el is mulna. Ausztriába is több hetes áramkimaradások lesznek, szóval nem kerülne a gazdaság nagy hátrányba. Én nagyon félek a covidtól. Igaz van gyógyszerem(féreghajtó) viszont nem oltattam

2021. nov. 11. 20:19
A kérdező szavazást indított:
Jó meglátás! Be kéne zárni mindent. azonnal
Igen, de a fontos ágazatokat nyitva kell tartani
Hagyni kell a természetre.
Nem is tudom...
33 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Féreghajtó??? Jesszusom.
2021. nov. 11. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, te most trollkodsz, vagy tényleg ennyire sötét vagy?
2021. nov. 11. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, továbbra sem
2021. nov. 11. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ha egy hónapos nagy lezárás lenne,a gazdaság nagyon megrokkanna.

A válsztások előtt pedig ezt teljesen érthető módon nem fogják megkockáztatni.

Szerintem olyan intézkedések kellenének,hogy a maszk mindenhol kötelező legyen,az állam biztosítson tesztet az embereknek stb.

2021. nov. 11. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
31%

De, baromira be kéne, de ha 6x ennyi napi fertőzött és halott lesz akkor sem fogják a jövő évi választásokra való tekintettel... Csak ez érdekli őket, az emberek élete le van sz@rva.

Deee "az oltás működik :)))" végülis az új fertőzötteknek majdnem a fele oltott, de mindegy...

2021. nov. 11. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Van benne igazság. Nézzük meg Csernobil esetét: volt a szerencsétlenség, az emberek elmentek/meghaltak, a természet !egyedül maradt!, és talán !ez! kedvezett neki, hogy újjáéledt. Lehet, hogy ezzel a vírussal is hasonlóan kellene bánni, és visszakapcsolni egy kicsit a világnak.
2021. nov. 11. 20:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, van humorod, én sem írtam volna jobban. :D
2021. nov. 11. 22:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nyilvánvalóan trollkodik, én is jót röhögtem. :D

Viszont tényleg be kéne zárni. Azokat a bűnözőket börtönbe, akik az összes eddigi hullám mögött állnak.

2021. nov. 12. 00:00
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
Én híve lennék egy háromhetes zárásnak, - de ennek csak globálisan lenne értelme. Az viszont biztos, hogy rosszul vagy összerakva, kérdező!
2021. nov. 12. 14:05
 10/12 anonim ***** válasza:
60%

Azt már mindenki elfelejtette, hogy valòszìnű ez a covid törtènetet szándèkosan inìtották útjára ès többek között a nagy gazdasági reset forgatòkönyvènek egy rèsze.A vègső cèl az emberek elbutìtása, birkává alakìtása.

Semmit nem szabad elhinni, amivel telekürtölik a mèdiát, mert szinte minden egy nagy hazugság!

Nem a szavak számìtanak, hanem a tettek,amit tapasztalsz, látsz!

Semmi bizonyìtèk nincs arra, hogy ennyi meg annyi újabb fertőzött van...

2021. nov. 12. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!