A mêdiát nem lehetne bezárni a vírus miatt teljesen úgy mint a boltokat ?
De "csak" azért mert meg akarom őket óvni a covid-tól!
Akik nyertesei a lezarasoknak azoknak kéne a bezart üzleteknek kompenzaciot fizetni meg a munkanelkulieknek is!100% ban!
eagle2 soha nem volt beteg, egyszer sem. ő egy isten!
kérdező, neked meg javaslom, hogy menj be szépen egy kórházba, és mond meg ott is, hogy szerinted az egész egy média cirkusz. hátha fejbe vágnak egy oxigén palackkal
"A tévét meg a híradot kapcsold ki és csináld amit szeretnél. Aki folyton a híreket bujja és nem éli az életét még nehéz években is az akkor egy irányítható személyiség. 22 vagyok és mégsem kaptam el egyszer sem a kovidot sem más betegséget. Rettegjen akinek kell de én nem fogok csak mert a média azt mutogatja amit akar."
Tehát egy 22 éves nem kapta el a kovidot. Húha, ki monmdta valaha, hogy ezt mindenki elkapja? Hogy jön ide, hogy te 22 éves vagy és nem kaptad el? Más meg elkapta képzeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!