Miért mindenki az élet iskolájában vagy technikumban tanult, aki oltásellenes?
#17:
A "tanulmány" egy sima archívumba került fel midnenféle peer-review nélkül. Magyarul, kb. mintha a Nők Lapjába küldték volna a cikket. Komolytalanok vagytok oltásellenesek :D
A kérdés megtevesztő.
1. Nem minden oltásellenes ostoba. Én pl. érettségire, nyelvvizsgára készülök, több mint 100 könyvet elolvastam. Nemrég egy pedagógiai asszisztenstől is tudom, hogy ő se akarja beadatni az oltást.
2. Nem minden oltásellenes járatja a pofáját. Időnként megnyilatkozom, de engem az nem is érdekel, ha más beadatja magának. Nekem azzal van bajom, ha RÁM akarják kényszeríteni.
3. Az oltottak sem sokkal okosabbak. Statisztikát nem tudok, de feltehetően 90%-uknak nincs biológiai végzettsége. Tehát ők sem tudják, hogy az oltás jó-e. Csak hisznek Fidesznek, meg azoknaknak a szakembereknek, akik az oltás mellett állnak ki.
"félelemben élj, hogy milyen mellékhatás,daganat jön ki pár éven belül egy génterápiás oltás után."
Az oltás nem génterapiás, semmi köze a génekhez. Az alapok megvannak, transzláció/transzkripció, ami minden másodpercben több millioszor lejátszódik a testedben? Na, az mRNS is ebbe a témakörbe tartozik, a gének közelébe sem kerül, de hát ezt hiába magyarázzuk egy értelmi fogyatékosnak, aki nem is ért hozzá, de a nók lapja cafés infókal elhiszi.
Daganatot okoz? Levezetnéd a sejtmechanizmusat ennek? Akár bonyolultan is fogalmazhatsz, érteni fogom, biológus vagyok.
Jah hogy te nem, az általános sulis biosz anyag is hiányzik, de azért a blődségeket le tudod írni, mintha igaz lenne...
Na ez a különbség az oltásellenesek és az értelmiségiek között, előbbiek buták, az infóknak nem néznek utána, de terjesztik, nem mellesleg a tv-ben mondottakat mind elhiszik, meg azt is, amit az index ír :D birka mind
Egyébként jobban elolvasva a kérdést, már magam sem értem, hogy a Kérdező mire gondol. A fő kérdésben mindenkiről beszél, ami így egy csoport 100%-át teszi ki. A kérdés alatti szövegben azonban már 99%-ra módosította a véleményét.
Akkor most mindenki aluliskolázott, aki oltásellenes, vagy sem?
Ennek semmi köze az iskolai végzettséghez.
Diplomások között is van sok életképtelen ember,meg,aki a műveltséggel kitörölheti,baromi nem ezek meghatározóak.
Van,aki pedig nem magasan képzett,de megélne a jég hátán is.
És van olyan,amikor valakinek nincs lehetősége továbbtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!