Mi ez a hatalmas oltássellenesség?
Már nem csak ezen az oldalon vettem észre,hanem való életben.
Szinte mindenhol hallom hogy valakinek ismerőse vagy ő maga kapott elég súlyos mellékhatásokat az oltástól.
Csináljanak 1 féle normális oltást. Ne 100 féle gyógyszerlobby versenyezzen, mert mind ebből akar meggazdagodni.
Orosz oltás? Láttál te már bármilyen orosz terméket?
De az oltás az 2 perc alatt itt volt.
4#
De 2021-ben látsz bármilyen orosz terméket?
Talán mert a kormány olyan görcsöen akarja ráerőltetni az emberekre az oltást, hogy már az egész témától gyomoridegem van.
Én beoltattam magam 2x, aztán most már megy a variálás, hogy a Delta ellen a jelenlegi oltások mégsem jók, meg mindenkinek kell a Booster, hogy meglegyen a kellő védetség és oltassuk magunkat évente 2x-3x, ja meg akkor ki tudja még hány mutáns variánst fognak kitalálni és azokra mind lesznek új oltások, szóval nekem ennyi elég is volt ebből a hülyeségből.
Én kétszer beoltottam magam, és majd, ha látom, hogy lesz egy értelmes oltás, mint a Kanyaró, gyerekbénulás ellen, ami egyszeri és tényleg hatásos, akkor talán elgondolkodok rajta, de addig nekem ne passzolják le a kísérleti selejteket, hogy az egymással konkuráló gyógyszercégek megszedhessék magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!