Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a hatalmas oltássellenes...

Mi ez a hatalmas oltássellenesség?

Figyelt kérdés

Már nem csak ezen az oldalon vettem észre,hanem való életben.

Szinte mindenhol hallom hogy valakinek ismerőse vagy ő maga kapott elég súlyos mellékhatásokat az oltástól.

2021. nov. 21. 08:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Az oltott is megfertőződhet, az oltott is fertőz, a korlátozások az oltottakra is érvényesek. Akkor minek? Ha kórházba kerülök és meghalok, az az én bajom. Nem kéne a politikusoknak óvóbácsit játszani, csak mert egy külföldi gyógyszergyár zsebét ki akarják tömni.
2021. nov. 21. 08:40
 2/16 anonim ***** válasza:
42%

Csináljanak 1 féle normális oltást. Ne 100 féle gyógyszerlobby versenyezzen, mert mind ebből akar meggazdagodni.

Orosz oltás? Láttál te már bármilyen orosz terméket?

De az oltás az 2 perc alatt itt volt.

2021. nov. 21. 08:46
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
Nekem már nem is a vakcinákkal van a bajom, egyszerűen csak szabad emberként akarok élni, önálló gondolatokkal, nem egy cirkuszi állatként, aki akkor kap enni, ha azt teszi, amit a gondozója parancsol neki, és ha a gondozójának úgy tartja kedve, akár meg is verheti. Soha életemben nem voltam beteges, nem voltam még influenzás sem, nem szedek semmilyen gyógyszert, szóval el tudom dönteni, hogy kérem-e a vakcinát, vagy sem. Az is elgondolkodtató, hogy milyen vakcina az, amit fenyegetéssel és zsarolással kell ráerőltetni az emberekre.
2021. nov. 21. 08:53
 4/16 anonim ***** válasza:
39%
#2: Igen láttam, aki rendszerváltás előtt született, azoknak a csecsemőkori, gyerekkori védőoltásai is mind orosz vakcinák voltak.
2021. nov. 21. 09:11
 5/16 anonim ***** válasza:
31%
Az emberek egy része mérhetetlenül ostoba. Ugyanakkor szüksége van arra, hogy valamiben különlegesnek érezhesse magát, hát elkezdi terjeszteni a saját hülyeségét.
2021. nov. 21. 09:14
 6/16 anonim ***** válasza:
51%

4#

De 2021-ben látsz bármilyen orosz terméket?

2021. nov. 21. 09:24
 7/16 anonim ***** válasza:
60%
Ezek a tények,ami alapján az emberek elutasítják teljes mértékben az oltást.Ennyien nem tévedhetnek.
2021. nov. 21. 09:47
 8/16 anonim ***** válasza:
5%
6: pezsgő, kaviár, sprotni ...
2021. nov. 21. 10:00
 9/16 anonim ***** válasza:
69%

Talán mert a kormány olyan görcsöen akarja ráerőltetni az emberekre az oltást, hogy már az egész témától gyomoridegem van.

Én beoltattam magam 2x, aztán most már megy a variálás, hogy a Delta ellen a jelenlegi oltások mégsem jók, meg mindenkinek kell a Booster, hogy meglegyen a kellő védetség és oltassuk magunkat évente 2x-3x, ja meg akkor ki tudja még hány mutáns variánst fognak kitalálni és azokra mind lesznek új oltások, szóval nekem ennyi elég is volt ebből a hülyeségből.

Én kétszer beoltottam magam, és majd, ha látom, hogy lesz egy értelmes oltás, mint a Kanyaró, gyerekbénulás ellen, ami egyszeri és tényleg hatásos, akkor talán elgondolkodok rajta, de addig nekem ne passzolják le a kísérleti selejteket, hogy az egymással konkuráló gyógyszercégek megszedhessék magukat.

2021. nov. 21. 10:07
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
#9 annál több variáns jelenik meg minél többet oltatod magad.
2021. nov. 21. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!