Jakab Péter elképzelhető, hogy tényleg trükközött a lakáskiadással és közpénzt lopott ezzel?
Figyelt kérdés
Valahogy nem tudom ki nézni belőle, hogy több milliós fizetés mellett még lehajolna azért a pár száz ezerért lakáskiadással , mikor látszik, hogy aggódik az emberekért, ismeri a parizert kenyérrel , kiflivel, pirosarannyal, ismeri az olaj árát, ma a liszt árával is tett ki Facebook bejegyzést, lent jár a földön a nép között, közöttünk.2021. nov. 20. 15:18
1/4 anonim válasza:
Nem lopott, csak csalt vagy esetleg sikkasztott (hutlenul kezelt). Ilyenek ezek! :)
2/4 anonim válasza:
Biztosan nem, mert nagyon a figyelem központjában van... A korrupciózás nála alap a fidesz ellen, így ha megtette volna, és ez kibukik akkor nagyot koppanna. Szinte biztosan ez is egy lejáratás ellene ahogy oly sok volt már és mindig kiderült hogy hazugság.
3/4 A kérdező kommentje:
Én se akarom elhinni ezt Petiről, de most eddig elég meggyőző a bizonyíték amit láttam és nem igazán mondott semi cáfolást csak annyit hogy majd perel
2021. nov. 20. 15:27
4/4 anonim válasza:
Nyilván igaz a dolog. Mindig az a legkorruptabb, aki csak a másik (vélt vagy valós) korrupciójával foglalkozik, és csak ez jár az eszében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!