Elkèpzelhető, hogy egy hónapon belül újra távoktatás lesz?
Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 19:39
2/9 anonim válasza:
nem, mert nem fognak ekkora terhet választások előtt a szülőkre rakni. Tanulj szépen!
3/9 anonim válasza:
Maximum két hét. Eddig szinte minden egybe vág a tavalyi menettel. Nagyon meglepődnék, ha most másképp alakulnának a dolgok.
5/9 anonim válasza:
Kérdező
Egy hónap múlva a téli szünet lesz és nem távoktatás.
Az egyetemeken már vizsgaidőszak lesz, az iskolákban december 22-én már szünet lesz egészen január 4-ig.
Írj ki kérdést 2 hónappal, csak hogy legyen min rettegned!
6/9 anonim válasza:
Ne reménykedj, kisgyerek, ott kell ülnöd az isiben reggeltől délutánig.
7/9 A kérdező kommentje:
Milyen vizsgaidőszak lesz 1 hónap múlva?? December 20-án kezdődik a vizsgaidőszak és most még november sincs..
2021. okt. 29. 22:36
8/9 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy lesz távoktatás és el tudom majd csalni a pót zh-t online módon. Legyenek minél rosszabbak a számok, legyen távoktatás.
9/9 anonim válasza:
Igen, szerintem Novembertől újra távoktatás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!