Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért menne tönkre a benzin...

Miért menne tönkre a benzin kutas?

Figyelt kérdés

Kizartnak tartom, hogy az a 20-30 Ft haszon lenne csak egy liter benzines... Na meg eddig is annyit kértek amennyit nem sajnálnak....

Errul is a gonosz zórban tehet, tönkreteszi a fillerekbol elő benzinkutak... Jaa persze...

2021. nov. 20. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Hát persze hogy nem mert Magyarországon minden pontosan szabályozva van,ami elől nincs kibúvó."

Akkor mégegyszer leírom, olvasd kicsit lassabban, hátha úgy jobban sikerül megérteni: nem mehetett be senki karszalag nélkül. Ha nem volt rajtad karszalag, be sem mehettél az épületbe.

"ez ugyan nem az EB-n készült de hűen mutatja a kúrmány hozzáállását az egészhez"

Bár először azt írtam, hogy nem kell titeket komolyan venni, aztán mégis válaszoltam neked, de be kell lássam, hogy hiba volt. Tényleg nem lehet titeket komolyan venni. Azt mondod, hogy a kormány komolytalanul állt a helyzethez, és amikor ezt bizonyítani kéne, akkor mivel állsz elő? Egy nyomorult szelfivel. És halál komolyan gondolod. Valami jó kis kifestő nem volt a hvg-n? Már mindegy lett volna, ha azt linkelsz.

"Mert ugye távolságtartás is létezik, főleg mivel az ún védettségi nem gátolja a vírus terjedését amit európában pontosan tudnak."

Te pedig tavaly március óta minden egyes embertől szigorúan tartod a másfél-két méteres távolságot, a közterületektől kezdve a boltokon át, a tömegközlekedésig mindenhol, ugye?

"Majd szólok ha fájdalmaim lesznek,egyenlőre csak szánlak."

Ha már szánalom, akkor ezek szerint kölcsönös :D Már csak azért is, mert azt mondtad, én hazudok reggel, délben meg este, mint a gazdáim. Egyelőre ott tartunk, hogy nem én fogok azokra szavazni, akiknek elhangzott a szájából, hogy hazudtak az országnak reggel, délben meg este, hanem te. Nem én járulok hozzá a parlamenti bejutásukhoz, hanem te. Nem én mentem leszavazni a szövetségeseikre, hanem te. Ennek fényében gondolom abban kiegyezhetünk, hogy a reggel, délben, este hazudozók a te gazdáid, nem pedig az enyémek. És még csak nem is azzal van a legnagyobb baj, hogy ilyen politikusokat támogatsz, hanem tényleg ugyanúgy hazudsz, mint ahogyan az a baloldalon szokás. Meglepő, mert ugye még csak nem is vagy politikus. Hát még ha az lennél...

Csak felsorolom, hogy mi mindent hazudtál össze:

- azt mondtad, tömeges fertőződés volt az EB után, holott erről szó sem volt

- azt mondtad, nem kaptak semmit a vállakozások, miközben vállalkozások ezrei éltek a kormány által nyújtott bértámogatási programokkal

- azt mondtad, nem lehetett maszkokat kapni, miközben a járvány kezdete óta folyamatosan lehetett kapni maszkokat az ország minden pontján

- azt mondtad, senki nem követelte a benzinár befagyasztását, miközben Jakab egyfolytában ezt üvöltözte a parlamentben

- azt mondtad, itthon nem korlátozták a EB-n a látogatás lehetőségét, miközben szigorúan védettségi igazolványhoz volt kötve a belépés

Lesz még hazudozás, vagy elkezdhetünk végre a tényekről beszélni?

2021. nov. 21. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
11) tehát már a fényképet is meghazudtolod.Jól sejtettem hogy nem kell foglalkozni veled komolyabban,már az első megnyilvánulásod sokatmondó volt.
2021. nov. 21. 18:05
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Azt hittem, világos, hogy miért nevetséges egy szelfivel elődrukkolni, de ezek szerint nem. Kifejtem akkor.

Az, hogy valahol, valamikor, Szijjártó csinált egy szelfit Dzsudzsákkal, és nem kétméterre egymástól, védőfelszerelésben szelfiztek, nem bizonyít semmit. Érdekes módon Fegyőr és Karácsony szelfijét nem linkeled be. Pedig ők is ugyanúgy maszk nélkül, távolságtartás nélkül tartózkodtak ott azon az EB-n, ami miatt egy héttel azelőtt még hisztiztek. Most akkor kit vegyek komolyan szerinted?

2021. nov. 21. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
13) mindkettőt.ha olvastad volna a cikket,az egy zártkapus meccs volt és sem maszk,sem távolságtartás nem volt.és ezt a képet tették közzé mert ő kormányzati politikus tehát bármit megtehet.
2021. nov. 21. 18:44
 15/15 anonim ***** válasza:

"mindkettőt"

Melyik mindkettőt? :D

"ha olvastad volna a cikket"

Olvastam a cikket, nevettem is rajta egy jót. Két lista van. Van a meghívottak listája, és van az a lista, amit kiállít az MLSZ azokról a SZAKMAI CSOPORTOKRÓL, akik ott lesznek a meccsen, mint technikai szakemberek, vagy szponzorok. Ezek közül a hvg -jó gyáva balos módon- csak az utóbbit mutatja be, a meghívottak listáját már nem meri megmutatni, nehogy a végén még kiderüljön, hogy Szijjártót és Dzsudzsákot is meghívták, így pedig semmilyen szabálytalanság nincs abban, ha ők is ott vannak.

"az egy zártkapus meccs volt és sem maszk,sem távolságtartás nem volt"

Egyetlen egy képet láttál az egész meccsről, és bizton állítod, hogy nem volt rajtuk maszk. Ha a képen nincs rajtuk maszk, az nem azt jelenti, hogy egész meccsen nem volt rajtuk. Ezt egy átlagos IQ-val fel lehet fogni. Ezért írtam le azt már hamrmadjára is, hogy egy kép nem bizonyít semmit.

Ha meg felháborít, hogy a szelfin nincs rajtuk maszk, akkor Karácsony és Fegyőr szelfije miért nem háborít fel téged? Ha ellenzéki követi el ugyanazt a "hibát", amit egy kormánytag, akkor az már nem is hiba? Nem érzed, hogy mennyire nevetséges ez az egész?

Engem személy szerint nem az háborít fel Fegyőrék szelfijén, hogy nincs rajtuk maszk. Engem az háborít fel, hogy előtte még rinyáltak, hogy jajj istenem minek kell ezt megrendezni, hát mennyi fertőzött lesz ebből, aztán meg fogták, és ők is beültek. Akkor most vegyük úgy, hogy ők beültek fertőzni, vagy mi?

2021. nov. 22. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!