5 hónap múlva a megvezetett fideszesek fel fognak
ébredni?
Figyelt kérdés
Nagyjából 3 milliónyi megvezetett fideszes van, akik egy álomvilágban élnek. Mi kesz akkor, amikor áprilisban nyer az ellenzék? Pofára esnek? Elmennek végre Szibériába a nagyvezérükkel?
Szerintem az lesz,hogy hatalmas csalással nyer a fidesz. 2/3 lesz megint érdekes módon. Az emberek ebbe is beletörődnek,aztán olyan diktatúra lesz,hogy Kim Dzsong Un ide jár majd utánképzésre. De ne legyen igazam és vesszen ez a patkány banda.
2021. nov. 20. 05:05
2/14 A kérdező kommentje:
Ezsel egyet tudok erteni. Ha ez a szemet banda nyerne, akkor elashatna magat ez a pöcegödör orszag, de tenyleg...
2021. nov. 20. 05:09
3/14 anonim válasza:
Mi nyerjük 15 éve folyamatosan a választásokat, ez a valóság. Ti meg pont ugyanerről álmodoztok, míg meg nem csörren a vekker. Mi élünk álomvilágban? Titeket hiteget az épp aktuális ballib balfék, hogy ő aztán most már tényleg győzni fog és leváltja Orbánt. Karigeri plakátjait még őrzi a memóriád? ("Legyőzöm Orbánt!") Majd pár hét múlva visszalép egy vidéki nímand javára... Másfél évtizede etet titeket a ballib média, hogy a titeket folyton laposra verő Fidesz a megtestesült gonosz, aki egyszer fasista, aztán inkább kommunista, de a lényeg, hogy mind hülyék és alkalmatlanok az ország vezetésére. Aztán elétek tolja Kunhalmit, Korózst, Bangónét, Jakabot, Fegyőrt és most már kénytelen-kelletlen az ősződi alkesz kígyóbűvölő szemkilövetőt is, hogy orrbefogva szavazz rájuk, mert ők a jövő reménységei. Sorrendben a negyedik bukta után én a helyedben már lassacskán gyanakodni kezdenék, hogy iszonyatosan félre lettem vezetve, amikor ezekben a született vesztesekben bíztam. (Neked szerintem még eltart mindez 1-2 ciklusig, amilyen nehéz a felfogásod.) :)
2021. nov. 20. 05:33
4/14 anonim válasza:
Könnyű úgy nyerni ha te hozod a játékszabályokat, és menetközben igényeid szerint változtatgatod.
2021. nov. 20. 06:49
5/14 anonim válasza:
3: A világ változik. Háromszor a fideszre szavaztam, de mostmár SOHA többé nem fogok a rájuk szavazni.
2021. nov. 20. 07:04
6/14 anonim válasza:
Dehogy fognak. Majd fokozatosan.
2021. nov. 20. 07:06
7/14 anonim válasza:
Ezzel az ellenzéknek nevezett valamivel akartok nyerni?🤔🤣
2021. nov. 20. 07:13
8/14 anonim válasza:
3: miután magukra szabták a választási rendszert, hogy nekik lejtsen a pálya, pl. a 24 órás propaganda közpénzből, a megvett szavazatok, stb. nem éppen egyenlő feltételek vannak
A legszomorúbb viszont az, hogy az egyszerű fideszes szavazó nem érti, hogy a jogállam kiüresítése hogyan érinti őt, hogy egyre inkább ki van szolgáltatva a hatalomnak.
2021. nov. 20. 07:16
9/14 anonim válasza:
"Nagyjából 3 milliónyi megvezetett fideszes van, akik egy álomvilágban élnek"
Megnyugodhatsz, a másik oldalon is egy párhuzamos álomvilágbn élnek.
2021. nov. 20. 07:58
10/14 anonim válasza:
Egyet értek az 1.-vel.
E mellett érdekes játszma lesz a zemberek között is, amikor megkérdik egymástól, hogy "Kire szavaztál?", a válasz: "Én nem a Fideszre, áh nem, nem őrájuk", aztán ha az 50. spontán ember is hasonlóan kavarja a k*it, akkor ott már gond van...
Erick Berne is jöhetne a magyarok (nem)gondolkodását tanulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!