Márkizaj miért a már 2010 előtt sem működő balliberális gazdaságpolitikát hozná vissza?
"miért volt jobb a 2010 előtti gazdaságpolitika a mostaninál"
Az akkori gazdaság politika se volt "jó",
de nem látszat fejlesztések voltak,
és persze pl. nem stadion építésekkel lapátolták ki a milliárdokat,
Vagy nem tudom te mivel jutalmaznád pl. a kórházak "felújításáért".
Vannak látszatra szép épületek, minőségben pedig katasztrofálisak,
omladozó, széteső, beázó, nyáron meleg, télen hideg, kórtermek, műtők.
Helyi orvosi rendelő 18 milliós EU -s pénzből kimeszelve, lett új 20 db szék, de minden más a 80 -as évekből.
#22 Én eredetileg a fideszről beszéltem, te keverted ide Budapest főpolgármesterét. Én erre reagáltam, egy szóval nem kötöttem össze a fidesz országos teljesítményét a fideszes polgármester helyi teljesítményével.
" Karácsony szerencsétlenkedéseiről meg te is hallasz olykor"
Hallok bizony, csak én nem hiszek el mindent amit mondanak, főleg nem használom fel ezt véleményalkotásra. Én alapvetően örülök Karácsony győzelmének és örülök hogy ő vezeti a fővárost, kívülállóként számomra pozitív kép alakult ki róla. De hogy amúgy hogyan tartja kézben a város ügyeit, milyen projekteken dolgozik stb. azt nem tudom megítélni szimplán a sajtóból. A fidesz országrombolását viszont a saját bőrömön tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!