Rákay Philipnek hol lehet támogatást küldeni, hogy több Patrióta videó készüljön?
Figyelt kérdés
Valahogy ellensúlyozni kellene a neten lévő balliberális 🐑 fölényt, én szívesen támogatnám is ezt a törekvést, akár patreonon vagy más formában.2021. nov. 10. 20:31
1/7 anonim válasza:
Személyi jövedelemadó, KATA vagy ÁFA formájában ez már most megtörténik.
2/7 anonim válasza:
Kálmánt támogatja a Fidesz a te pénzedből busásan ne izguljál! :d
4/7 anonim válasza:
A fidesztől már kap elég lét, amit az adófizetők megkérdezése nélkül kap. Támogassa őt akinek 6 kölke van.
5/7 anonim válasza:
🤣🤣🤣
Kérdező. Te komolyan azt gondolod, hogy ez a szaros Petőfi imitátor a saját pénzéből, meg adományokból csinálja az izzadságszagú szemforgatós vackait?
Nyugodj meg, hogy a "független" patrióta ugyanúgy a NER pénzéből készül, mint a "független civil" békepride. és annyit kölz amennyit akar, mert a pártkassza bírja.
6/7 anonim válasza:
"Nyolcaska" kap elég, talán épp nyolc számjegyű összeget eleget a Vezírétől.
Csatoljuk hozzá, hogy: "Igazán":):
7/7 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy lehet elérni, hogy az én adómból ne kapjon támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!