Melegek! Nektek a jelenlegi politikai felhozatalból melyik párt felelne meg?
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 23:45
11/16 anonim válasza:
nyugi nyugi :D a mi atyánkos szavazatok mind troll szavazatok ....
12/16 anonim válasza:
Kikérem magamnak, hogy troll szavazat lennék vagy hogy a saját jogaim ellen szavaznék. Azért kéne az ellenzékre szavaznom, mert meleg vagyok, és ezen kívül semmi kapcsolódási pontom nincs velük? Toroczkai mennyiben homofób KONKRÉTUMOKKAL (azon túl, hogy nem támogatja a melegházasságot, amit egyébként MZP sem)? Persze értem, hogy a momentummal beállította magát a melegek jogaiért küzdőnek a baloldali összefogás, de közben azt hallom Fekete-Győrtől a miniszterelnök-jelöltek vitáján, hogy el kell fogadni a (nyilván szintén a melegjogokat lelkesen támogató) muszlim bevándorlók elosztási kvótáját. Akkor ki szavaz a jogai ellen? Lehet lepontozni, de szerintem hosszabb távon ti.
13/16 anonim válasza:
Csak az OVNJDGYFSIJ Dr. Gyurbán Viktor Ferenccel az élen!
14/16 anonim válasza:
12es hulye vagy? Tirockaiek ugy allnak hozza h elviselik a tenyt h melegek leteznek a vilagon de ezen kivul abnormalitasnak es szegyelni valo dolognak tekintik. Biztos lehetsz benne h ha ok lennenek a kormanyon az eg vilagon semmit nem tennenek annak erdekeben h nagsobb elfogadasra keruljon . Nagy barom vagy ha meleg letedre rajuk szavazol... vlsz aluliskolazott vagy es buta ha nem latsz a szemedtol.
15/16 anonim válasza:
14-es, ez megint egy primitív demagóg szöveg, nem konkrét érv. Aluliskolázottnak, butának nem gondolom magam, felsőoktatásban tanulok és elég jó eredményeim vannak, de neked biztos jobbak. Bár őszintén szólva ez a kommented tele érvelési hibával nem erre utal, max Telex-akadémiai végzettségre: ha aluliskolázott lennék, az sem lenne releváns érv. Személy szerint a Gyurcsány koalíció résztvevőit hazaárulóknak tartom, tőlem ripacskodhatnak a pride-on amennyit akarnak mintha fontos lenne nekik. Ezt max a kétfarkú kutyáktól látom hitelesnek, és még az is lehet hogy végül rájuk szavazok, mert időközben kiderült, hogy elindulnak önállóan; egy a lényeg, azért mert meleg vagyok nem fogok olyan politikai erőre szavazni ami közösséget vállal akár Gyurcsánnyal, akár a NER-rel, mert teljesen világosan látszik, hogy ez a két erő egymást segíti. Szerintem ez egy teljesen legitim és alátámasztható döntés a részemről amit tiszteletben lehet tartani.
16/16 anonim válasza:
#14 És miért kellene bármit is tenni azért, hogy nagyobb elfogadásra kerüljön? Így sem esik senkinek semmi baja azért, mert homár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!