Szerintetek kötelezővé teszik a 3.oltást az egészségügyben?
2021. nov. 17. 05:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
1/12 anonim válasza:
100%
Viszont én ilyen pályán tanulok, de ha kötelező lesz akkor a szak fele fel fog állni és otthagyja az egyetemet velem együtt.
Szerencsére van B tervem, így nem aggódom.
2/12 anonim válasza:
Ezek? Simán. Nem is értem a kérdést. De szerintem a választások után általános kötelező lesz, még a gyerekeknek is.
3/12 anonim válasza:
Nem az a kérdés hogy igen, hanem hogy mikor
4/12 anonim válasza:
Nem csak az egészségügyben. És az oltásoknak lejárata lesz, 6 vagy 9 hónap, rendszeresen kell menni újra oltatni.
5/12 anonim válasza:
Ott mindent kötelezővé tesznek,még a 10. oltást is.
6/12 anonim válasza:
1, jobb is, ha felállsz, mert eddig nem sokat tanulhattál ott...
7/12 anonim válasza:
Kötelezővé kéne tenni a még be nem adott 4-5.oltást is! Minden forgalomban levő vakcinával kötelezően be kellene adatni mindenkit.
8/12 anonim válasza:
Pont az egészségügyiseknek és a pedagógusoknak kellene példát mutatni, erre ők hőzöngenek a legjobban. Tök durva.
9/12 anonim válasza:
Igen, hiszen a gyógyszergyárak ennyivel is többet kaszálhatnak. Az, hogy "járvány" közepén több ezer eü. dolgozó otthagyja a pályát, nem érdekel senkit.
Amúgy sokat elmond az, hogy pont az egészségügyisek "hőzöngenek". Nekik valószínűleg több fogalmuk van a dologról, mint az itteni vírusrettegőknek.
10/12 anonim válasza:
elvileg 6 havonta kell oltatni, tehát igen.
itt a kérdés az, hogy nem lesz több fájzer 4-6 héten belül, mert hogy a fidesz szerint nincsen rá szükség.
szóval akkor mivel akarnak majd oltatni?
mert a kínait szerintem egy magyar sem kéri már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!