Én az egész országban tenném kötelezővé mindenki számára. Aztán megtanulná a sok takonygerincű, hogy ki hordja a kabátot.
Én a mai napig tartom a 1,5 métert. Elsők között regisztráltam be felvenni az oltóanyagot. Mindenhova maszkban járok. Ha valahova megyek alap hogy felmutatom a védettséget igazoló jelvényemet, akkor is ha nem kérik. Biztos ami biztos tudják hogy oltott azaz felsőbb rendű vagyok
2021. júl. 15. 21:34
2/29 anonim válasza:
Ha nem akarnak egy újabb 2006-os szintű bulit akkor nem nagyon kéne hogy ugráljanak.
2021. júl. 15. 21:44
3/29 anonim válasza:
Hogyne lenne.
Ha azoknak van pofájuk kifogásokat keresni,fikázni minden egyes lépést a járvánnyal kapcsolatban ,akkor minden alapjuk meg van rá.
6 féle oltással napokon belül oltanak mindenkit,más megoldást meg ti sem mutattatok még, /a lejárató próbálkozásokon kívül!/.
2021. júl. 15. 21:46
4/29 anonim válasza:
Én nem vezetném be kötelezően, meghagynám a választás jogát mindenkinek, DE:
-Vagy beoltatja magát
-Vagy 48 óránként mutat negatív tesztet saját költségen.
2021. júl. 15. 21:51
5/29 anonim válasza:
+ önköltségen orvosi,kórházi ellátás,támogatás nélküli gyógyszerek.
2021. júl. 15. 21:57
6/29 anonim válasza:
De okosakat írtok, örüljetek hogy be vagytok oltva, nekem nincs rá szükségem.
2021. júl. 15. 22:03
7/29 anonim válasza:
A te dolgod addig amíg vállalod a fent említett költségeket,és nem fertőzöl meg másokat.
2021. júl. 15. 22:08
8/29 anonim válasza:
4) A tesztek pillanatfelvételek,ha délelóttről van negatìv tesztem,este már simán lehetek fertőzött,mert napközben is megfertőzhetem magam.(abba bele se megyek,hogy nagyon sok tesztfajtánál 40 százalék a tévedêsi arány)
2021. júl. 15. 22:10
9/29 anonim válasza:
#1 😂😂😂
2021. júl. 15. 22:14
10/29 anonim válasza:
5ös: azért ez így nem elég. Minden betegség amit magának köszönhet valaki az fizessen mindent magának. Még az is aki képes városba költözni, ha tüdőrákja lesz így járt, miért nem maradt vidéken a jó levegőn? Ne legyen már mások terhére... Ugyanúgy minek fizessünk támogatásokat a családoknak, nem mi akartunk gyereket ők vállalták ne a mi adónkból fizessék már
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!