Toroczkai László beszél valamilyen idegen nyelven?
Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 20:04
11/19 A kérdező kommentje:
Lehazaárulózni valakit, mert beszólt Toroczkainak... Fogyatékos vagy.
2021. nov. 16. 23:11
12/19 A kérdező kommentje:
Az, hogy valaki egyetemet végzett nem jelenti azt, hogy tud beszélni idegen nyelven. Egy B2-es nyelvvizsgát nagyon könnyű megszerezni. A vizsgázottak többsége éppenhogycsak elmakog a nyelven.
2021. nov. 16. 23:14
13/19 anonim válasza:
Tudtommal angolul se nagyon tud, amikor panaszt akart nyujtani facebook felé, akkor csak magyarul írt xddd
14/19 anonim válasza:
Angolul beszél, nem tudom milyen szinten, de nem valami jó a kiejtése.
15/19 anonim válasza:
12) nem elég az egyetem hogy az illető beszéljen egy idegennyelvet? ennyire lezüllött az oktatás vagy csak füllentesz?
16/19 anonim válasza:
Angolul beszelt most hetvegen Lengyelorszagban.
17/19 KTP 3.0 válasza:
Tehát fogyatékos vagyok ha egy MAGYAR embernek megvédem az identitását amikor teljesen nyílván való hogy magyar és ezt valaki direkt megtámadja hogy gyengítése a tekintélyét, ez hazaárulás. Egyébként a Facebook perről annyit hogy peranyagnak csak HIVATALOS fordítást fogadnak el. Lehet felsőfokú angolod is ha nem hivatásos fordító vagy.
18/19 A kérdező kommentje:
15-ös, ez változó. Nem annyira rossz a nyelvoktatás szerintem, de beszélni nem tanítanak meg, csak megérteni. Legalábbis ezt tapasztalom a környezetemben. Én is tavaly csináltam emelt érettségit angolból, és teljesen jól megértem a nyelvet, de beszélni nem tudok kellően jól.
2021. nov. 17. 22:37
19/19 A kérdező kommentje:
17-es, túl sok értéket tulajdonítasz a tekintélynek. A világ nem ilyen. Toroczkai nem egyenlő a hazával. Fogalomzavarod van. Egy átlagember nem nagyon tud olyan dolgot tenni, ami ténylegesen felér egy hazaárulással. De ennyi erővel lehet hazaáruló az is, aki kimegy külföldre dolgozni, vagy jobban szereti más ország kultúráját, mint a magyart, magyar létére. Én is jibban szeretem mondjuk a japán kultúrát, mint a magyart.
2021. nov. 17. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!