Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az összefogásra szavazol...

Ha az összefogásra szavazol 22-ben, megfontolod a jelölt személyét vagy mindegy ki lesz az akit az összefogás indít, rá fogsz szavazni ?

Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 16:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tele van az írásod a fidesz által elferdített negyed igazságokkal és hazugsággal. 2008- kezdődött a VILÁG VÁLSÁG. A Mihazánk a fidesz fiók pártja. Az ország pedig halad a totális diktatúra felé és az is lesz ha a zorbán hatalmon marad. Ezt látni kéne barátom!
2021. dec. 22. 08:50
 12/16 anonim ***** válasza:
kedves barátom... a Mi Hazánk nem fiók párt :) de ha ennyire nem vágod a politikát akkor inkább menj vissza dolgozni, vagy facebookozni :) de ha tényleg fiók pártot akarsz akkor arra a baloldali összerogyás tökéletes példa! :) gyurcsány kis csíra pártjai.... :)
2021. dec. 22. 14:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Azta. Mekkora dumád van.! Kettőnk közül nem én vagyok az, aki nem vágja a politikát! Hidd el, jobb ha csendbe maradsz!
2021. dec. 22. 14:42
 14/16 anonim ***** válasza:

ha annyira okos lennél és annyira értenél a politikához akkor tudnád hogy bármilyen jobboldali párt van az a fidesz elől veszi el a szavazatokat :) arról nem is beszélve hogy a Mi Hazánk rendszeresen támadja a fieszt, és párszor keresztbe tett már a Mi Hazánk a fidesznek... szóval ha ezek után még mindig "fiók pártnak" hívod akkor az azt jelenti hogy semmi érved nincs a mi hazánk ellen csak szimplán fröcsög a szád :) kis libernyák

de nem baj, ha hazug becstelen tolvajokra akarsz szavazni arra az ellenzéki összefosás akarom mondani összerogyás tökéletes :)

2021. dec. 23. 06:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Hozod a fideszes formát! Ahogy szokták/szoktátok - libernyák,fröcsögsz,összefosás,összerogyás.Gratulálok,megtanultad a leckét.Viszont,továbbra is állítom,sajnos nem érted a mai Magyar politikát.Szerintem,ne erőlködj!
2021. dec. 23. 11:25
 16/16 anonim ***** válasza:
én nem értem a politikát? közben meg azt sem tudod hogy melyik párt mit csinál.... azzal se voltál tisztába hogy a Mi Hazánk a többi pártól független.... te atya Isten! bújj el, majd megkereslek
2021. dec. 23. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!