Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán viktor és politikája...

Orbán viktor és politikája miért részesedik a legtöbb külföldi, youtube kommentszekciójában összeségében pozitív elbírálásban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

A: ők is krumplit kaptak elsőbbségi postázással

B: Elegük van a baloldali eszmeiség mételyéből.

2021. nov. 16. 12:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
21%

Nagyon lepontoznak majd, de azért leírom az okát:

Facebookon, twitteren, instán a sztár kultusz dominál, csordaszellem, agymosott mainstreambeli kommentelők tömegesen szállnak bele a divatos jelenségekbe és mondják és gondolják ugyanazt, amit a szájukba rágtak.

Youtuben pedig a "magányos farkasok" kommentelnek, nem tömegével, nem szervezetten (néhány kivételt leszámítva). Balosoknak pedig a csordaszellem által diktált véleményen túl semmi mondanivalójuk nincs, nem is mernek kimozdulni a saját véleménybuborékukból, mert azon kívül senki nem mondja meg, hogy mit kell gondolni.

Hacsak a telex nem írja le, hogy Orbán beszédét mivel kell kritizálni, nem tudnak maguktól véleményt alkotni. Képtelenek rá. S youtuben nincs ott a 444.hu iránymutatása, ami úgy tálalja a tartalmat, hogy rávezesse az agymosottakat a demagóg mantrák bégetésére. Száraz tartalmat ha nem rágja valaki a szájukba, s nincs ott a tömeg, aki validálja a mondanivalójukat azzal, hogy a másik 1000 ember is ugyanezt írja, akkor elveszettek.

2021. nov. 16. 12:54
 12/33 anonim ***** válasza:
77%

5

Elgondolkodtatsz.

"Normális ember egyetért azzal az úttal amit megkezdett. Korrupció meg mindíg is volt. Nem állkeresztény, hiszen őket támogatja"

- ezt írod.

Az hogy valaki a keresztényeket támogatja, az nem jelenti azt, hogy az illető jó keresztény.

Nézz végig egyházunk sorain... sajnos az, ami a kormány attitűdje (melldöngetés, az ellenoldal irányába pöffeszkedő, leüzengető, kioktató (stbstb) magatartás bizony az egyházban is nyomot hagy.

Mert ott is kimondva-kimondatlanul - tudva - tudat alatt kijön ez a magatartás.

Gyakorlatilag, ahogy én belülről (és direkt távolságot tartva a tűztől-aulától-magasrangúaktól) látom: az egyház bizonyos rétegei átvették ezt a fitymáló magatartást a kormánytól, és ezt úgy tüntetik föl, mintha ez lenne a keresztény erényes élet, vagy aminek akarod nevezni.

És ha én a periférián máshogy gondolkodok, akkor én vagyok a hülye, én vagyok a lelkiismeretlen, erkölcstelen, fogjam be a számat, örüljek, mert másnak nincs is munkája, ha kilépek, megbélyegeznek, sőt el tudom képzelni, hogy körmönfont eszközökkel megpróbálnak a kereten belül tartani, stb.

Én sajnos így érzem a helyzetet.

2021. nov. 16. 12:54
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
A krumpli héjában megsütve finom hurkával esetleg egy üveg jó sör.
2021. nov. 16. 12:55
 14/33 anonim ***** válasza:
0%

11

Te pedig vedd fel a vastag juttatásodat a gazdáidtól!

2021. nov. 16. 12:57
 15/33 anonim ***** válasza:
36%

"Nem értem miért lett lepontozva a kettes."

Ezen az oldalon főleg balosok kommentelnek, én azon vagyok meglepve hogy 37%-on van a válasz, már ez is soknak számít.

2021. nov. 16. 12:59
 16/33 anonim ***** válasza:
29%

Ez is csak egy ostoba demagóg tömeg által diktált beszólás. Ha már 1000x nem írták itt le, akkor egyszer sem, melléfogni nem lehet vele, hisz jól bejáratott már. Magadtól nem tudsz kitalálni semmit? Az túlmutat a képességeiden?

2021. nov. 16. 13:03
 17/33 anonim ***** válasza:
50%
A németek nagy krumpli fogyasztók.
2021. nov. 16. 13:03
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
Klárika vizsgálni fogja hogy küldtek e külföldre is krumplit.Elszámoltatás lesz minden Fideszes területen.
2021. nov. 16. 13:08
 19/33 anonim ***** válasza:
36%
A magyar weboldalakon meg mindenki utálja.
2021. nov. 16. 14:30
 20/33 anonim ***** válasza:
66%
Mert nem ismerik őt, csak kívülről szimpi.
2021. nov. 16. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!