Orbán viktor és politikája miért részesedik a legtöbb külföldi, youtube kommentszekciójában összeségében pozitív elbírálásban?
Figyelt kérdés
A: ők is krumplit kaptak elsőbbségi postázással
B: Elegük van a baloldali eszmeiség mételyéből.
2021. nov. 16. 12:30
A kérdező szavazást indított:
A
B
16 szavazat
1/33 anonim válasza:
Messziről jött ember azt mond, amit akar.
2/33 anonim válasza:
Mert Orbán igenis népszerű a nyugati jobboldalon. Én amikor németbe dolgoztam nem győztem magyarázni az őt istenítő németeknek, hogy milyen álkeresztény korrupt tolvaj.
3/33 anonim válasza:
Kettes, lepontoztalak, mert miért írsz bele a válaszodba két különféle dolgot?!
"Álkeresztény korrupt tolvaj" - ez helyes!
4/33 anonim válasza:
Nem értem miért lett lepontozva a kettes. Talán nem népszerű a nyugati jobboldalon Orbán?
5/33 anonim válasza:
Normális ember egyetért azzal az úttal amit megkezdett. Korrupció meg mindíg is volt. Nem állkeresztény, hiszen őket támogatja
6/33 A kérdező kommentje:
Dolgozik a gyerekes dac, libbant honfitársainkban.. :)
2021. nov. 16. 12:43
7/33 anonim válasza:
Ha nem kell az ő uralma alatt élned, akkor persze, hogy nagyon jópofa, hogy beszólogat, kardot csörget, neki megy az EU-nak, melegeknek, miegymás. Tv-ben persze, hogy szórakoztató az Orbán show, ha a következményei nem neked kell viselned.
Ez az egyik, a másik pedig az, hogy random külföldi csóka nem fog interneten Orbán, Dobrev, stb alá kommentálni, csak az, aki egyetért vele és nagyban követi. Ez a fajta véleménybuborék nem csak Orbán körül alakul ki, minden más politikusra is jellemző.
8/33 anonim válasza:
Nyilván sokan szeretik a krumplit.
9/33 anonim válasza:
Mindenki más van aki a krumplit, mások a rizst kedvelik jobban, teljesen változó.
10/33 A kérdező kommentje:
2021. nov. 16. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!