Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan csak rasszizmusból nem...

Sokan csak rasszizmusból nem mennek pedagógiai pályára?

Figyelt kérdés

Megfigyelhető,hogy sokan azért nem mennek,óvodapedagógusnak, tanárnak,tanítónak mert rasszisták.Aki meg annak tanul, ő is csak magyar gyerekekkel akar foglalkozni.

Tömegközlekedési eszközökön is hallottam ilyen hallgatók beszélgetését, "meglesz a diploma én biztos nem fogok kisebbségeket tanítgatni"Hát én se, inkább elmegyek titkárnőnek".

Sőt, itt a gyakorin is volt olyan kérdés,hogy a tanító panaszkodott,hogy olyan osztályt kapott, ahol más gyerekek is vannak és felakar mondani, pályát módosítani.

2021. nov. 15. 13:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
rasszizmus saját tapasztalatokból alakul ki, például amikor gyerek korban cigányok bántalmazznak valakit. kevés akit nem támadtak be gyerek korában. vagy munka során alakul ki pl. rendörök amikor folyamatosan a legalja büncselekmények 80%ban cigány az elkövető. ezért ha valaki eleve nem megy tanárnak, vagy ovónőnek ,megérthető
2021. dec. 8. 05:37
 12/12 anonim ***** válasza:
tanár felmond cigány gyerekek miatt, az nem azért van mert büdösek, tetvesek, hanem mert viselkedésűket nagyon nehéz elviselni,még saját testvéreik se viselik el sokszor egymást othonukban. általános iskolában egy cigány gyerek is egész osztályt tudja terorziálni, tapasztaltam én is. hogy ez milyen hatással van emberre? kialakul a rasszizmus. én például iskolai bántalmazások miatt, felnőtként már hitlert pozitív történelmi személyként látom mert sok cigányt is gázkamrába küldött, a zsidókat már sajnáltam,de vele járó járulékos veszteségként tekintem! ennyit számít hogy gyerek korban milyen atrocitások érik az embert, és kiktől. egy kedves kisgyerekből én is rasszista lettem. 2008-as magyarországi cigányvadászokra, hősként tekintek, nekik szurkoltam, hogy ne kapják el őket, minél több cigányt tudjanak megőlni [link]
2021. dec. 8. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!