Van arra esély hogy ha Fidesz nyer akkor valahogy vissza fogja velünk fizettetni valamilyen formában a mostani nyugdíj osztogatást?
minimum
3 évig csak pislogni fogunk, hova lett jólét
Szeretnék a figyelmedbe ajánlani pár apróságot.
Már most vannak dolgok, amikből folyamatosan visszafizetjük. Én például a minap úgy jártam, hogy hosszabb kihagyással újra rendeltem interneten, kínai webáruházból. Erre a posta figyelmeztet SMS-ben, hogy megérkezett a cucc, fizessem ki a vámot. Ez a pénz is megy be a közösbe (ami ugye elveszti közpénz jellegét tehát nem tudhatom mit csinálnak utána vele LOL)
Illetve mindig van 1-2 olyan új adónem, amit bevezetnek visszapótlás céljából. Persze most csak óvatosan csinálják, de győztes választás után jönnek mindig a legrosszabb döntések, lásd pl. 2014 október, internetadó. Azt nem vezették be a heves tiltakozások miatt, erre kitaláltak egy olyat, amivel sokkal többet szedhettek be, megreformálták az útdíjakat.
Én 30 éves vagyok. Remélem még megélem, hogy újra Európához tartozónak érezhessem magam 😪
100%
igazából bárki nyer csak szopni fogunk ez miatt, ezt tudja a fidesz, ezért csinálták
Igen, kvázi felégették maguk után a hídat, hogyha az Ellenzék nyerne, akkor nekik is szar legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!