Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország is olyan lesz...

Magyarország is olyan lesz mint Izland?

Figyelt kérdés
Itt is 3000 euro lesz a minimálbér ugyanakkor 5000 forint lesz egy kiló kenyér mint Izlandon? Mert egyáltalán alapból drágul minden ha meg bért emelnek azt egyből beépítik az árakba. Ennek a teljesítmény nélküli béremelésnek hogy lehetne véget vetni?

2021. nov. 15. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
5%
Izlandon nem euró van, bakker még csak nem is tagok! 😂
2021. nov. 15. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Én is gondoltam erre, hogy az árak ahogy nőnek nem fog látszani a megemelt minimum.
2021. nov. 15. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Adót emeltek megint de jó 3000 euro nem lesz max 5000 ft kenyér.A termelést kéne növelni de csak hivatalok meg idöpontok vannak mindenhova.Nekem ha mondják kérjek idöpontot léptem is beteg egy ország ez.
2021. nov. 15. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
#1 De európai viszonylatban célszerű euróban számolni, függetlenül az ország fizezőeszközétől. Mint ahogy világviszonylatban gazdasági mutatókat is jellemzően USD-ban adják meg.
2021. dec. 13. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!