Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket is felháborít az a...

Titeket is felháborít az a gyakorlat a közoktatásban, hogy ha találnak egy kovidos gyereket, akkor az osztály oltatlan tagjait küldik haza, csak őket? Újabb "burkolt" nyomásgyakorlás az oltás felvételére.

Figyelt kérdés
Ráadásul nálunk most épp egy oltott! gyerek miatt szívnak.
2021. nov. 15. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem
2021. nov. 15. 11:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk senkit nem küldenek haza. Volt 3 covidos gyerek az osztályban, folyt tovább az oktatás, mintha mi sem történt volna. Azt mondták, ennek a korosztálynak már van oltás, aki fél, oltasson.
2021. nov. 15. 11:56
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Nem háborít fel.

Oltasd be magad,ha a gyerek életkora engedi,őt is,és mehet suliba rendesen.Ha nem teszed,vedd ki az iskolából,zárd a lakásajtót magadra belülről,és kész.

Utána az lesz a bajod,hogy mivel nem jár iskolába rendesen,lemarad,es ezt se meg azt se tudja.

Annyira rettegtek a szúrástól,hogy félelmetes.Hány ember oltott már hazánkban,és a világon?Hány halt meg tőle?

Sokkal kevesebben,mintha oltás nélkül fertőződsz.

Itt rinyál minden oltásellenes,mert neki jogai vannak,őt ne korlátozzák.Oltakozz,es nem fognak!

2021. nov. 15. 12:05
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
3-as igazad is van, meg nem is. Én is úgy gondolom, hogy mindenkinek be kéne oltatnia magát. Vagyis kellett volna tavaly. Most már a deltára nem hat az oltás. Szóval ha van covidos az osztályban, szerintem illene kiírni a karantént. Mindenkinek, nem csak az oltatlannak. Elég nagy baj, hogy most már így szabadjára van engedve ez a dolog, sem kontaktkövetés, sem semmi. Alig tesztelnek, csomó embert ismerek, aki tudja, hogy covidos, de nem foglalkozik vele, mászkál mindenfelé.
2021. nov. 15. 12:14
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Már itt lenne az ideje a digitális oktatásnak.
2021. nov. 15. 12:21
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

3as vagyok

Én úgy tudom,hogy a delta variáns ellen is védenek a nyugati vakcinák.

2021. nov. 15. 12:36
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
5-ös inkább figyelj jobban az órán mint ilyeneket írogatsz óra alatt.A legtöbb suliban még őket sem. Kérdező amit írsz azzal inkább az oltás fel nem vételére ösztönzik a gyereket,
2021. nov. 15. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
42%

Nem vagyok felhaborodva ezen!!!

Teljesen jó így

2021. nov. 15. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
30%

Nem vagyok már iskolás, dolgozom már. Nekem jobb lenne, ha digitális lenne, mert akkor a buszon nem lenne ott a sok kölyök, lenne helyem. Illetve nem lenne annyi ember összezárva a buszokon, a vonatokon, lenne lehetőség a távolságtartásra, illetve nem tobzódna a sok diák szűk tantermekben, meg a város parkaiban suli után.

2021. nov. 15. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem kamu, akkor nagyon jól van így.
2021. nov. 15. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!