Titeket is felháborít az a gyakorlat a közoktatásban, hogy ha találnak egy kovidos gyereket, akkor az osztály oltatlan tagjait küldik haza, csak őket? Újabb "burkolt" nyomásgyakorlás az oltás felvételére.
Nem háborít fel.
Oltasd be magad,ha a gyerek életkora engedi,őt is,és mehet suliba rendesen.Ha nem teszed,vedd ki az iskolából,zárd a lakásajtót magadra belülről,és kész.
Utána az lesz a bajod,hogy mivel nem jár iskolába rendesen,lemarad,es ezt se meg azt se tudja.
Annyira rettegtek a szúrástól,hogy félelmetes.Hány ember oltott már hazánkban,és a világon?Hány halt meg tőle?
Sokkal kevesebben,mintha oltás nélkül fertőződsz.
Itt rinyál minden oltásellenes,mert neki jogai vannak,őt ne korlátozzák.Oltakozz,es nem fognak!
3as vagyok
Én úgy tudom,hogy a delta variáns ellen is védenek a nyugati vakcinák.
Nem vagyok felhaborodva ezen!!!
Teljesen jó így
Nem vagyok már iskolás, dolgozom már. Nekem jobb lenne, ha digitális lenne, mert akkor a buszon nem lenne ott a sok kölyök, lenne helyem. Illetve nem lenne annyi ember összezárva a buszokon, a vonatokon, lenne lehetőség a távolságtartásra, illetve nem tobzódna a sok diák szűk tantermekben, meg a város parkaiban suli után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!