Magyarországra miért tér vissza mindig a hanyatló nyugat fogalma?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 18:53
11/14 anonim válasza:
Én fideszes vagyok de sosem neveztem hanyatlónak a nyugatot, inkább ellenzékiektől hallom azt mondogatják hogy a fideszesek ezt mondják.😉
12/14 anonim válasza:
"és köszönik a nyugati államok, jobban vannak mint valaha."
Még több migránssal :)
Azért az olyan régi jó szokásokat, minthogy nyitva lehetett hagyni a kocsikat,lakásokat egyes helyeken, azokat már elhagyták.Vajon miért?
Ebből nem az következik,hogy jobb lett.
Rengeteg hibás döntést hoztak az elmúlt pár évtizedben.Különösen a bevándorlók befogadását illetően.
13/14 anonim válasza:
Mert a komcsik mindig visszatérnek. Sajnos. Mindegy hogy Minek nevezik magukat, egy szakértő mondta önmagából kiindulva: "kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna"
14/14 anonim válasza:
Mert kell a vezetésnek ez a mocskos propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!