Karácsonynak miért nem kell lemondania?
Ha nem tudja kézben tartani és felügyelni a főváros dolgait és a háta mögött mutyiznak a DKsok akkor le kell mondani!
Ha meg hazudott akkor is!
Egyetlen mentsége hogy Gyurcsók Fecó mesterétől tanulta....
Borkai annyira mondott csak le, hogy vissza sem lépett a választások előtt, majd később Orbán magához hívatta és láss csodát azonnal lemondott. Ezen bukta Budapestet a Fidesz.
Ebből tanulva Józsit azonnal dobták, védeni sem próbálta a rezsim, tanultak a Borkai esetből.
Magától egyik sem mondana le, ahogy yachtos Peti, maganrepolus milliárdos az egész családom csak én vagyok csóró Viktor és a többi.
Már miért kellene lemondania?
A választók többsége őt akarja a főpolgármesteri pozícióban látni, ha nem így lesz, akkor majd úgyis távozni fog...
Nem az volt a kérdés hogy miért nem mond le, hanem az hogy miért nem kell lemondania!
Borkainak is le kellett mondani aztán!
A kérdésben elég konkrétan le van írva.
Vagy nem tudja vezetni a várost vagy hazudik!
->Belvárosi vagyok, így objektívan tudom felmérni a környezetem amiben élek.
-Szemetesebbek az utcák alapvetően,(régen sem volt éppen egy bécsi látkép) de hogy egyáltalán nem javult a helyzet az bizonyos,és nem is gondolom hogy a közeljövőben változás lenne.
- Érezhetően lazult a közbiztonság helyzete, (feltételezem nem alkalmaznak annyi rendőrt mint régebben.) De menj el személyesen vasárnap este a blaha lujzai aluljáróba és talán személyes tapasztalatot is meríthetsz.(Ide tartozott még az Örs vezér tere is,azóta vannak rendörök/katonák mióta számtalan panasz érkezett Budapest egyik legfrekventáltabb helyén.
Nincs érdemi munka, ha csak nem a nevezett, méhlegelők és kocsisávból átkeresztelt biciglisávok nem azok.De a 40 éves franfurti villamosokra benyújtott fővárosi pályázat sem lesz egy gyönyörködtető, "haladó" momentum ha megjönnek.
Pro-contra, hogy valami jót is mondjak.A 14 éven aluli gyerekek ingyenesen utazhatnak,és megnyílt a dunai szabadstrand. (már akinek van gusztusa hozzá.)
Ha mérleget vonnák, inkább a kisebbik rossz Tarlóst választanám, ámen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!