Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit élnek át azok az emberek,...

Mit élnek át azok az emberek, akik panaszkodnak, hogy mennyire borzalmasan működik ez az ország, de közben meg imádják a Fideszt?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Akik imádják a fideszt, azok szerint általában Mo. a világ legjobb helye, itt minden szép és jó, mindenhol máshol meg szar.
2021. nov. 14. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Bolond lukból, bolond szél fúj...
2021. nov. 14. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ország valójában nem sokat változik attól rövid távon, hogy épp melyik párt kormányozza. Magyarországon vannak bénán működő dolgok, mint ahogy minden országban vannak bénán működő dolgok.

Majd ha mindenki megtesz mindent a saját portáján, a saját munkakörében, hogy jól menjenek a dolgok, s nem a kormány szidalmazására koncentrál, akkor még sokkal jobban fognak működni a dolgok.

2021. nov. 14. 12:16
 4/9 A kérdező kommentje:

"Akik imádják a fideszt, azok szerint általában Mo. a világ legjobb helye, itt minden szép és jó, mindenhol máshol meg szar."

Én nem egy ilyen embert láttam már személyesen amit leírtam.

Általában elég rossz körülmények között élnek, rendszeresen szembesülnek az országon belüli súlyos problémákkal, még is meg vannak győződve hogy a Fidesz nagyon jól csinál mindent. Sőt bármi rossz ebben az országban, arról csak is az ellenzék tehet.

2021. nov. 14. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Mert hiába szidják, és utálják a jelenlegit, ha érdemi változás nem várható senkitől. Tehát nem imádják, hanem a számukra legkisebb rosszat választják. Sok ilyet ismerek én is. Nem szereti a kormányt, de véleménye szerint, illetve számára ez a legkisebb rossz. Sajnos ez van.
2021. nov. 14. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
23%

Látják, hogy ennél csak rosszabb alternatívák vannak, így szavaznak a Fideszre.

Én azokat az embereket nem értem, akik azért szavaznak az ellenzékre, mert rossz az életük. Tényleg azt hiszik, hogy csak egyet X-elni kell jó helyre, s a tyúkxaros életüket rendbeteszi majd valaki helyettük?

2021. nov. 14. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenki utálja a béke menetre is más országbol kelet buszoztatni.Most minden hol lesz szavazat számlálo még Romániába is .
2021. nov. 14. 13:43
 8/9 A kérdező kommentje:
A legjobbak a 6 elemis közmunkás békemenetelő romák, akik azt sem tudják milyen rendezvényre vitték el őket.
2021. nov. 14. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
El kel menni szavazat számlálonak azt változás lesz.
2021. nov. 14. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!