Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A boomerek miért akarják...

A boomerek miért akarják lealázni a fiatalokat a covid helyzet kapcsán?

Figyelt kérdés

Különösen két dolog területén.

Az egyik az online oktatás, a másik a nyelvvizsga amnesztia.

A boomerek állandóan ezek ellen agitálnak.Pedig, nem érinti őket egyik sem.

Én MSC-re járok, levelezőn.

Itt a nappalis diákok már szervezkednek,hogy legyen online oktatás, mert lehetetlen a távolságtartás, szellőztetés.Nekem is kényelmesebb lenne.

És azt is hozzá kell tennem,hogy kisebbségben vannak azok a diákok, akik NEM akarnak online oktatást.

Én a második nyelvvizsgámat is online csináltam, de magamnak és nem az államnak.Az online oktatás, ahol lehetséges, kötelezővé kellene tenni.Ilyenek az egyetemek is.

A másik a nyelvvizsga amnesztia.A boomerek azt hiszik, hogy csak az tud nyelvet beszélni, akinek papírja van róla.

Én multinacionális környezetben dolgozom évek óta és csak második nekifutásra lett meg a nyelvvizsga.Miért?Mert minden hülyeséget lepontoznak, minden apróságra figyelni kell, olyanra, amire céges e-mailezés,kommunikációnál kevésbé.

Bár a nyelvvizsga amnesztia kapcsán nem kis adag rosszindulat is előjön.

2021. nov. 13. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy általánosítás! Nem minden boomer egyforma és nem minden fiatal egyforma! Az élet változatos nem fekete-fehér!
2021. nov. 13. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"már szervezkednek,hogy legyen online oktatás, mert lehetetlen a távolságtartás, szellőztetés"

Hogyne, biztos ezek a valós okok.....

2021. nov. 13. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Mi abban az alázás, hogy le kell nyelvvizsgázni? Előtted már sok-sok embernek sikerült.
2021. nov. 13. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

A diákok és a tanárok egymással karöltve szorítanak az online oktatásért... de valóban a szellőtetés és a távolságtartás miatt lenne ez? Hat a nagy F...t. Lusták vagytok tanulni, a tanároknak pedig kényelmes otthonról felvenni a fizetést a semmire. Legalább ne legyetek álszentek.

Btw. Nekem holt mindegy, milyen fajta oktatás van. Ha online lesz, legalább nem kell akkora dugóban ülni reggel, kb ennyire érint engem.

2021. nov. 13. 13:17
 5/9 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Egyetemi oktató vagyok.

Ég és föld a kettő. Kb mint egy panel a gettóban illetve egy villa a rózsadombon.

Persze, azok akiknek csak a papír kell mint a levelezőknek azoknak jó, de tanulni nem lehet.

Egész egyszerűen nem voltak motiváltak.

És azzal együtt halt el az én motivációm is.

Mikor azt látom, hogy 100ból 94 diák felveszi az órát és soha nem hallgatja vissza, csak megpróbálja kilőni a tuti kidolgozást akkor én is csak kiküldöm a tuti kidolgozás bővített kiadását és amikor már nem a mit hanem a hogyant kérem vissza akkor megbuknak.

2021. nov. 13. 13:45
 6/9 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Ja igen, és messze nem vagyok boomer, a magam ~30 éves korával
2021. nov. 13. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Na,igen,meg az a boomer,aki úgy szerezte a diplomáját,hogy nyelvvizsga se kellett hozzá.

Ezek dumálnak,akiknek az állam a szocializmusban kinyalta a fenekét,alájuk tolt mindent.

2021. nov. 13. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Milyen gonosz világban élünk ám kérdező, hogy csak úgy nem adnak nyelvvizsgát. Érthetetlen.
2021. nov. 13. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Veled egyidős vagyok, mondhatni nem boomer. Lehet, hogy nálatok kisebbségben vannak a maradni akarók, de nálunk műszaki szakon elsöprő többségben. A tanáraink mindent megtettek az elmúlt másfél évben, de így sem volt hatékony az oktatás, mindenki örül, hogy visszatértünk. Aki akar, az se a vírus, hanem a saját kényelme miatt. Levelezősök esetében azt mondom, jogos, de a nappalisoknak nem.

A nyelvvizsgán pedig nem meglepő, hogy nyelvtani hibák nélkül kellene tudni beszélni a nyelvet. Gyakornokként én is találkozok külföldi partnerekkel, akik annyira rosszul írnak angolul, hogy teljesen félreértjük egymást. Persze, egy céges emailben nem kell figyelni minden "apróságra", aha... Dehogynem. 2021 van, igenis várjuk el a nyelvtudást egy diplomásnak mondott embertől. Persze, akinek nyelvvizsgája van, az se beszéli jól feltétlenül. Viszont azok, akik amnesztiával megkapták az évekkel ezelőtti diplomájukat, esetleg mindig is szartak a nyelvtanulásra, csak épp szerencséjük lett, az igenis ciki. (És ilyen emberek többen voltak, mint azok, akik már próbálkoztak, csak konkrétan a vírus miatt nem tudtak elmenni vizsgát tenni.)

2021. nov. 13. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!