A Politikusok hány %-ban hazudnak ?
50%-ban hazudnak és kb 50%-ban a színigazat mondják. Mivel a legtöbb politikusnak kb fele szövege csak abból áll, hogy a másik politikusok hazudnak, lopnak, csalnak, ezért ebben teljes mértékben igazuk van. De a másik fele amit magukról mondanak az viszont színtiszta hazugság.
Pl Orbán beszéde = 50%-ban: a Fidesz a legjobb, én vagyok a becsületes hős. 50%-ban: Gyurcsány és a DK egy hazug csaló tolvaj banda
Gyurcsány beszéde = 50%: A DK a legjobb, én vagyok a becsületes hős. 50%-ban: Orbán és a Fidesz egy hazug csaló tolvaj banda.
Azaz mindkettejüknek félig igaza van. Mindenben igazuk van amit a másikra mondanak. De a másik fele amit saját magukról, az tömény hazugságáradat.
Megértettem, miért van hatalmon Orbán. Azt is sajnálattal veszem tudomásul, hogy marad. Túl sok a politikához semennyit sem konyító ember. A maradék közömbös vagy cinikus. Az a pár, aki ért hozzá, nem tud világot váltani.
Na de sebaj, a maga ügyeit mindenki intézze maga. Aztán vagy megvan vagy eltűnik. Csak nyerni lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!