Ma is meghalt több, mint 100 ember.A kormány mikor szándékozik ismét korlátozó intézkedéseket bevezetni?
Figyelt kérdés
Ennyi halottnál legutóbb már zártak.A zárás azért szükséges, hogy az egészségügyi intézmények ne váljanak leterheltté.
Egy kórházban dolgozó ismerősöm szerint, a covid osztályon levők 40 százaléka oltott ember.
De, nem csak Magyarországon van probléma:
A lazább korlátozó intézkedéseket be kell vezetni.Maszkok a zárt tereken, tömegrendezvények betiltása, online oktatás a felsőoktatásban, kötelező fertőtlenítések.
Igen, sokan hisztizni fognak miatta, de az egészség nem játék.
2021. nov. 12. 10:05
21/25 anonim válasza:
20) Én nem is akarok közössegbe jarni oltitakka l.Allergias reakciot vallt ki belolen ahogy kibocsathaj magukbol a protenokatm
22/25 anonim válasza:
A rizikócsoportok 90%-a be van oltva. Ebből a 90%-ból kerül ki a 40% kórházi oltott. A 60% kórhazi oltatlan pedig az oltatlan 10%-ból kerül ki.
23/25 anonim válasza:
#20: Veled is csak annyi a baj, hogy anyád nem dobott egy sötét, mély kútba, mikor még volt rá lehetősége.
24/25 anonim válasza:
A kórházban dolgozó ismerősöd esetleg említette-e, hogy ezek az oltottak mikor kaptak utoljára oltást? elég sok az átmeneti idő vagy amikor már gyengül a védettség, azért merészelem megkérdezni
25/25 anonim válasza:
Egyébként szerintem amíg a delta úgy terjed mint a veszett kutya, szerintem kevés értelme van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!