Mit gondoltok, várhatóak további intézkedések / szigorítások a hét folyamán?
Szerintem nem, viszont lehet szükséges lenne pár, enyhébb, de funkcionálisan hasznos korlátozást bevetni csak hogy lassítsuk a vírus terjedését.
Nem azt mondom hogy zárjuk le az országot, hanem azt hogy valamit azért csak kellene tenni, ha körülöttünk minden ország már rájött erre és mi rosszabbul állunk vírus szempontjából mint ők.
Ja és igen, szerintem nem lesz távoktatás.
#2 tehát nyilván akkor is ezt mondanád ha te haldokolnál vagy mondjuk valamelyik közeli rokonod, ismerősöd?
a delta variáns sokkal durvább mint amire kaptuk a korábbi oltásokat és még nem tudjuk milyen új variánsok fognak jönni.
Nem gondoltam, hogy mernek választások előtt szigorítani, mégis megtették, ezek után akár más szigorítás is lehet.
Mi bejárunk a munkahelyre, de a karantén + home office fertőzés esetén érvényben maradt. Ezt lehet, hogy újra bevezetik, hogy javasolják a cégeknek az otthoni munkavégzést, ahol megoldható.
Egyébként a Hősök terén pont a héten lesz valami koncert, azt valószínűleg még megtartják.
Akkor is ezt mondanám. Van egyészségügyis a családban, mindenki be van oltva. Felesleges a további korlátozás, csak bedöntené az országot.
Milyen eredményeket vársz egyébként a korlátozásoktól?
#5 "Milyen eredményeket vársz egyébként a korlátozásoktól?"
ezt a kérdést most komolyan feltetted? szerinted mi célt szolgálnak a vírus lassító korlátozások?
nem is tudom! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!