Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok, várhatóak...

Mit gondoltok, várhatóak további intézkedések / szigorítások a hét folyamán?

Figyelt kérdés

Szerintem nem, viszont lehet szükséges lenne pár, enyhébb, de funkcionálisan hasznos korlátozást bevetni csak hogy lassítsuk a vírus terjedését.

Nem azt mondom hogy zárjuk le az országot, hanem azt hogy valamit azért csak kellene tenni, ha körülöttünk minden ország már rájött erre és mi rosszabbul állunk vírus szempontjából mint ők.

Ja és igen, szerintem nem lesz távoktatás.

2021. nov. 9. 10:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Ingyenes parkolás.
2021. nov. 9. 10:11
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem lesz, eddig se volt semmi eredménye a korlátozásoknak. El kell engedni, így csak még tovább húzzuk. Együtt élünk vele, mint az influenzával. Mert vége nem lesz, az tuti biztos.
2021. nov. 9. 10:14
 3/11 A kérdező kommentje:

#2 tehát nyilván akkor is ezt mondanád ha te haldokolnál vagy mondjuk valamelyik közeli rokonod, ismerősöd?

a delta variáns sokkal durvább mint amire kaptuk a korábbi oltásokat és még nem tudjuk milyen új variánsok fognak jönni.

2021. nov. 9. 10:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondoltam, hogy mernek választások előtt szigorítani, mégis megtették, ezek után akár más szigorítás is lehet.

Mi bejárunk a munkahelyre, de a karantén + home office fertőzés esetén érvényben maradt. Ezt lehet, hogy újra bevezetik, hogy javasolják a cégeknek az otthoni munkavégzést, ahol megoldható.

Egyébként a Hősök terén pont a héten lesz valami koncert, azt valószínűleg még megtartják.

2021. nov. 9. 10:22
 5/11 anonim ***** válasza:
37%

Akkor is ezt mondanám. Van egyészségügyis a családban, mindenki be van oltva. Felesleges a további korlátozás, csak bedöntené az országot.

Milyen eredményeket vársz egyébként a korlátozásoktól?

2021. nov. 9. 10:27
 6/11 A kérdező kommentje:

#5 "Milyen eredményeket vársz egyébként a korlátozásoktól?"

ezt a kérdést most komolyan feltetted? szerinted mi célt szolgálnak a vírus lassító korlátozások?

nem is tudom! :(

2021. nov. 9. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
21%
Komolyan. Milyen eredményeket vársz?
2021. nov. 9. 10:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Úgy érzem felesleges ilyen kérdésekre válaszolni mert valószínű trollok vagytok.
2021. nov. 9. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
Nem kell a mellébeszélés. Milyen eredményeket vársz a korlátozásoktól? Persze, lehet itt hőzöngeni a kérdésekkel, de konkrétumok nélkül csak provokáció az egész.
2021. nov. 9. 10:34
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
Esetleg boltokban is kell majd maszkot hordani, talán újra előkerül a védettségi kártya, teljes lezárás szerintem nem lesz
2021. nov. 9. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!