Ha az ellenzék tavasszal győz a választásokon, Galla Miklós végre megkapja a Karinthygyűrűjét?
#1-es!
Ne adj ötleteket neki, mert akkor megint megfosztják a gyűrűtől.
Nem tudok arról, hogy lenne ellenzéki, vagy épp kormánypárti állásfoglalás, ez szerintem nem pártpolitikai kérdés. Ha tévedek és igen, az elég baj.
A személyes véleményem az, hogy amit Galla Miklós tett és mellesleg következetesen, ám éethetetlen okból tagad, az túlmegy a jóízlés határán.
Az ún. művészetéről nem szeretnék véleményt mondani. Nekem a munkássága sosem tetszett, nem tartom humorosnak, noha pl a Lart Pour L'art műdorainak egy részét (Boborján, Leopold, Besenyő család, Besenyő Pista monológok, Anti bácsi és újabban Naftalin Ernő) szeretem. A többi ott is idegesítő. Számomra...
Engem fent említettek okán befolyásol az iránta érzett ellenszenv, de az az érzésem, hogy ha eddig kedveltem volna, akkor is szánalmasnak találnám azt a követelőzéssel vegyes vergődést, amit a Karinthy gyűrű kapcsán előad.
Eddig csak az altesti performansza miatt éreztem méltatlannak a díjra, de az még felejthető lett volna. Aztán megkaphatta volna a gyűrűjét jövőre, vagy valamikor. De amit azóta művel, azzal előttem végképp elkapálta magát és azt gondolom, egyáltalán nem méltó erre az elismerésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!