Melyek azok a jövőre induló pártok amelyek ellenzik a vakcina rátukmálását a lakosságra, mondván "hadd döntse el mindenki saját maga"?
Nincs ilyen pártálláspont sehol. A Fidesznél se. Egyes pártok egyes tagjainak van személyes véleménye.
A szóhasználathoz. A "tukmálás" olyan fölösleges tevékenység, ami vagy szükségtelen az egyednek, vagy akár káros is. Jelen esetben gondolni lehet ugyan bármit, de ez nem tukmálás, hanem jogos kívánság. Közösségben egyébként a döntésnek felelőssége van, és csak akkor érvényes, ha a döntéshozó tisztában van a döntésének következményével, bármit is dönt. Jelen esetben nagyon sok embernél ez egyszerűen kizárt. Körülbelül olyan, mint mikor valakit felszólítanak, dönts arról, bemész-e ebbe a zárt szobába. Lehet, hogy ott az életed legjobb napját kapod, de lehet, hogy a legpokolibb halált. Nem tudod, de dönts. Én ilyenkor rövid úton bekényszerítem a döntésre felszólítót.
A rátukmálás alatt az oltatlanok akadályok elé állítását is értem. Nem mehetsz ide, nem veheted igénybe azt, nem dolgozhatsz stb.
Nem vagyok vakcinaellenes, csak "behatároljuk az életteredet" ellenes. SOHA a történelemben nem végződött jól az ilyesmi.
Igazad kérdező ha tetszik egyeseknek ha nem.Itt mindenki olyan okos XD
Egyedül a Mi Hazánk nem támogatja ezt az egész mizériát aminek értelme 0 kivéve hogy sokan jól járnak a felsőbb körökben azt ennyi.
Én sem vagyok oltásellenes egyáltalán de ez ami folyik globálisan már sok
"Nem vagyok vakcinaellenes, csak "behatároljuk az életteredet" ellenes. SOHA a történelemben nem végződött jól az ilyesmi."
Mindig minden valaha létezett társadalom behatárolta a tagjainak az életterét. Erről szól az összes törvény, szabály, stb amik a közösség érdekeit szolgálják.
A #6-ost kiegészítve, a világjárványok se végződtek jól, ezért vannak szabályok, amiket be kell tartani.
"Mindig minden valaha létezett társadalom behatárolta a tagjainak az életterét. Erről szól az összes törvény, szabály, stb"
Olyan szabályokról beszélek amelyek nem vonatkoznak mindenkire, csak egy csoportra, ráadásul teljesen nyíltan. Évtizedeken át ment a szentbeszéd szabadságról meg egyenlőségről mint elsődleges követendő értékekről, erre a veszély legkisebb jelére mindenki eldobja magától, jobboldal, baloldal, mindegyik. Gyáva banda.
Pedig a szabadság sokszor veszéllyel jár, a szabadság hiánya pedig hosszútávon még nagyobb veszéllyel.
"Olyan szabályokról beszélek amelyek nem vonatkoznak mindenkire, csak egy csoportra, ráadásul teljesen nyíltan."
Ha az oltással kapcsolatban gondolkodsz, az is mindenkire ugyanúgy vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!