Most már lehet látni hogy teljesen felesleges volt a keleti vakcina beszerzés?
Nem volt felesleges.
Én Sputnikot kaptam.Nemrég mérettem meg, elég magas az ellenanyag szintem szintem.Tehát, elég jól véd.A teszt azt is kimutatta,hogy sohasem voltam covidos.
A kínai vakcina viszont tényleg nem annyira jó.
Alapvetően az orosz vakcina ugyanolyan technológiával készül, mint a nyugati vakcinák zöme (Astra,Jansen).
Tesomek csaladja. 5 emberbol 3 covidos
Aki szputnyikot kapott: 1 hét 39 fokos láz, non-stop kohoges.
Aki pfizert kapott: 1 hét 39 fokos láz, nem bír az ágybol felkelni, mindene faj, nem kohog
Aki kinait: semmi baja.
"Már lehet látni, hogy ez volt a legjobb húzás, korábban nyithattunk."
Ühüm, ühüm, csak azt nem tudom, hogy ebben az esetben hogyan fordulhatott elő, hogy a GDP-nk egy fikarcnyival nem lett jobb azokhoz a régiós riválisokhoz képest, akiket szerinted érdemes volt a világrekorder halálozás árán kb. 6 héttel beelőznünk?
De nekem csak két gazdasági diplomám van, szóval te biztosan jobban értesz hozzá és el tudod nekem magyarázni!
#5, olyan érdekes, hogy az oltásbeszarik szerint egyszerre nincs Covid, de azért tömegével ismernek olyan oltottakat, akik az oltás ellenére elkapták és ágynak dőltek :DDD
Mekkorára becsülöd az oltás utáni megfertőzöttek arányát, olyan 95% körülire? :DD
Közben meg a valóság ez: [link]
"nincs Covid, de azért tömegével ismernek olyan oltottakat, akik az oltás ellenére elkapták és ágynak dőltek"
Nem a kovidtól te ostoba, az oltástól. Kovid nem létezik, ha létezne olyan is dőlne ágynak aki nem oltott.
6: te milyen sajtót olvasgatsz? Ismerkedj a nyitás hatásaival:
"Várakozáson felüli volt a második negyedéves GDP-növekedés, 17, 9 százalékkal nőtt a bruttó hazai termék, ez pedig a valaha mért legnagyobb gazdasági növekedés a második negyedévben"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!