Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most már lehet látni hogy...

Most már lehet látni hogy teljesen felesleges volt a keleti vakcina beszerzés?

Figyelt kérdés
Most már nem mutogatja a kormány érdekes módon hányadik helyen vagyunk beoltva, ugyanúgy kellett és kelleni fog korlátozás itt is mint nyugaton ahol csak nyugati vakcinát használtak fel. Sőt halálozásban sincs különbség... szóval nyugatnak megint igaza volt?
2021. nov. 6. 19:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Ez csak a beszerzésen való haveri nyerészkedések miatt kellett.
2021. nov. 6. 19:27
 2/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem volt felesleges.

Én Sputnikot kaptam.Nemrég mérettem meg, elég magas az ellenanyag szintem szintem.Tehát, elég jól véd.A teszt azt is kimutatta,hogy sohasem voltam covidos.

A kínai vakcina viszont tényleg nem annyira jó.

Alapvetően az orosz vakcina ugyanolyan technológiával készül, mint a nyugati vakcinák zöme (Astra,Jansen).

2021. nov. 6. 19:33
 3/19 anonim ***** válasza:
46%
Mért a nyugati nem volt teljesen felesleges? Vagy mondjuk úgy általában az egész kovidhisztéria megrendezése? :)
2021. nov. 6. 19:33
 4/19 anonim ***** válasza:
43%
Már lehet látni, hogy ez volt a legjobb húzás, korábban nyithattunk. Ráadásul a keleti vakcinák jobbak mellékhatások tekintetében, úgy néz ki. Tovább mivel Ausztriában rosszabb az arány a kórházi oltottakat tekintve, arra lehet következtetni, hogy tovább is védenek, mint a hatását gyorsan elvesztő Pfizer.
2021. nov. 6. 19:37
 5/19 anonim ***** válasza:
62%

Tesomek csaladja. 5 emberbol 3 covidos

Aki szputnyikot kapott: 1 hét 39 fokos láz, non-stop kohoges.

Aki pfizert kapott: 1 hét 39 fokos láz, nem bír az ágybol felkelni, mindene faj, nem kohog

Aki kinait: semmi baja.

2021. nov. 6. 19:44
 6/19 anonim ***** válasza:
47%

"Már lehet látni, hogy ez volt a legjobb húzás, korábban nyithattunk."

Ühüm, ühüm, csak azt nem tudom, hogy ebben az esetben hogyan fordulhatott elő, hogy a GDP-nk egy fikarcnyival nem lett jobb azokhoz a régiós riválisokhoz képest, akiket szerinted érdemes volt a világrekorder halálozás árán kb. 6 héttel beelőznünk?

De nekem csak két gazdasági diplomám van, szóval te biztosan jobban értesz hozzá és el tudod nekem magyarázni!

2021. nov. 6. 19:46
 7/19 anonim ***** válasza:
45%

#5, olyan érdekes, hogy az oltásbeszarik szerint egyszerre nincs Covid, de azért tömegével ismernek olyan oltottakat, akik az oltás ellenére elkapták és ágynak dőltek :DDD

Mekkorára becsülöd az oltás utáni megfertőzöttek arányát, olyan 95% körülire? :DD

Közben meg a valóság ez: [link]

2021. nov. 6. 19:48
 8/19 anonim ***** válasza:
33%
Mit ugatsz? Leirtam h nalunk mi a helyzet. Nem vagy oltastagado, en is kaptam 2 pfizert.
2021. nov. 6. 19:53
 9/19 anonim ***** válasza:
35%

"nincs Covid, de azért tömegével ismernek olyan oltottakat, akik az oltás ellenére elkapták és ágynak dőltek"

Nem a kovidtól te ostoba, az oltástól. Kovid nem létezik, ha létezne olyan is dőlne ágynak aki nem oltott.

2021. nov. 6. 20:10
 10/19 anonim ***** válasza:

6: te milyen sajtót olvasgatsz? Ismerkedj a nyitás hatásaival:

"Várakozáson felüli volt a második negyedéves GDP-növekedés, 17, 9 százalékkal nőtt a bruttó hazai termék, ez pedig a valaha mért legnagyobb gazdasági növekedés a második negyedévben"

[link]

2021. nov. 6. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!