Kötelező lehet a 3. 4. oltás is?
Figyelt kérdés
Azt mondják a szakértők a TV-be, hogy akik korán oltátták maguk még év elején, azoknak bizony lassan elmult a védelmük. Viszont kötelező csak a második oltás van. Mikor lesz az új is? Ideje lenne a védekezést felpörgetni2021. nov. 10. 10:05
31/41 A kérdező kommentje:
Hoppá. Nem kellett egy hónap sem, hogy a harmadikat kötelezővé tegyék. Vajon mikor jön a negyedik ?..
2021. dec. 4. 12:31
33/41 anonim válasza:
34/41 anonim válasza:
"Hoppá. Nem kellett egy hónap sem, hogy a harmadikat kötelezővé tegyék. Vajon mikor jön a negyedik ?.."
Ezt úgy mondod, mintha olyan felháborító lenne, hogy rendszeresen kell fogat mosni.
35/41 anonim válasza:
14:06: gondolom, te egyik sem vagy. Akkor meg mi a probléma?
36/41 anonim válasza:
Te kérdezted pubi, én meg válaszoltam. Problémám nincs, csak “paraszt” ne legyél mert nem osztálytársak vagyunk, beszélj azzal így aki veled is így beszél. na csá
37/41 anonim válasza:
14:43: nem tudom, hogy eddig mi rosszat mondtam, ami megsértette az érzékeny kis lelkedet. Igaz, azt nem is fogom leírni, mi a véleményem az oltásellenesekről, akiknek gyaníthatóan a táborát gyarapítod, mert nem szeretem, ha kimoderálnak. Vedd úgy, hogy még mindig végtelenül finom vagyok veled.
38/41 anonim válasza:
Hol írtam hogy oltásellenes vagyok? sehol, mert nem vagyok az. Csak leírtam hol kérik.
A fideszes gyűlölködés rád is rád tapadt, csak nem a Megafon hatása?
39/41 anonim válasza:
15:10: hát ezzel megint mellélőttél, mert az ördögre is szívesebben szavaznék, mint a Fideszre. Csakhogy az oltás nem politikai kérdés. Nagyon nagy hiba ezt pártvonalak mentén elképzelni, hogy "jaj, oltatni akar, az csak fideszes lehet". Nem. Itt a normalitás áll szemben a facebookon kiokosodott "élet iskolája" "virológusokkal".
40/41 anonim válasza:
Ez célozd nekik. Amúgy meg ha a cucc jó, tegyék kötelezővé mint a régebbieket, és nincs qr kódos új világrend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!