Kötelező lehet a 3. 4. oltás is?
Figyelt kérdés
Azt mondják a szakértők a TV-be, hogy akik korán oltátták maguk még év elején, azoknak bizony lassan elmult a védelmük. Viszont kötelező csak a második oltás van. Mikor lesz az új is? Ideje lenne a védekezést felpörgetni2021. nov. 10. 10:05
1/41 anonim válasza:
Honnan tudjuk mikor lesz? Szerinted a jovobe latunk?
2/41 anonim válasza:
Jó lenne, mert tudományosan ez indokolt.
3/41 anonim válasza:
Az egészségügyben igen, már csak idők kérdése.
Az, hogy máshol is e, azt lehetetlen megmondani.
4/41 anonim válasza:
Nálunk 1 sem kötelező. Rájött a nagyfőnök, hogy leáll az egész üzem, ha kötelezővé teszi.
5/41 anonim válasza:
4# nalunk meg igen, miután rájött a főnök, hogy úgy nehéz lesz dolgozni (építőipar), ha a 20 állandó foglalkoztatottjából a fele covidos, abból 3- an lélegeztető gépen vannak.... 🤔
7/41 anonim válasza:
Még az első sem kötelező. (Sajnos.)
8/41 anonim válasza:
Szerintem ösztönözni kellene. Pótlék annak, akik rendszeresen beadatja magának, + oltási szabadnap, és mennének az emberek önként.
9/41 anonim válasza:
Nekem lassan mar johetne a 4.
Elsok kozott kaptam meg a harmadikat es azert mar ez sem ma volt (augusztus) ... szoval jovo ev elejen biztos megyek es kerni fogom a kovetkezot.
Ahol elfer harom, van helye a negyediknek is! :)
10/41 anonim válasza:
Jó döntés! A 4.-ik oltás kell ahhoz, hogy az 5.-ik teljes védelmet nyújtson mindazon vírus mutánsok ellen, amikre nem a 6.-ik oltás kell, ezek a mutánsok ellen viszont kell egy 7.-ik emlékeztető oltás, ami felkészíti a szervezetet a 8.-ik oltásra, hogy majd a 9.-ik oltás segítségével kialakuljon minden vírus mutáns ellen a védelem, aminek a hatásosságát a 10.-ik oltás erősíti meg, mindaddig, amíg nem kell a 11.-ik vakcina!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!