Szerintetek is undorító ahogy ráugrott az orbán média a lehetséges nyugati áramszünetre?
Leírták hogy talán, esetleg van rá esély, hogy lesz egy pici áramszünet. Leírták hogy jobb felkészülni rá.
Orbánmédia:
Emberek tömegei fosztogatnak az utcán, nagyon drámai a helyzet, pusztul a hanyatló nyugat, halál nyomor szenvedés.
Bezzeg orbán megvéd itt van gáz meg villany is. Biztonság van olcsóság meg kánaán.
Mai műsor.
Valóság:
"Csütörtök délután újraindult a gázszállítás Lengyelországon keresztül Németországba − jelentette a TASZSZ orosz hírügynökség. A Jamal−Európa-vezetéken keresztül Németországba irányuló közvetlen gázszállítás ötnapi leállás után ismét a megszokott módon működik."
1 hetes hír.
Orbánméida: Mindenkielpusztul de ha orbán van itt nem.
Kérdező, ennyire nem kellene mutogatni mennyire hülye vagy.
"Leírták hogy talán, esetleg van rá esély, hogy lesz egy pici áramszünet. "
Picike áramszünet neked az amikor kampányfilmet készítenek arról mit kell tenni ha HUZAMOSABB IDEIG, akár egy hétnél tovább is áram és gáz nélkül maradnak?
Te tényleg nem érzed mekkora ostobaság amit leírtál, mikor 11 éve bezzegországoztok, hogy a németeknél mindenki mennyivel gazdagabb, hogy az osztrákok életszínvonalát meg se közelítjük, erre most sorra jelennek meg náluk hírekben, kisfilmekben, beszélgetésekben a médiában és a politikusaik szájából is hogy fel kell készülniük az energiahiányra, a téli áramszünetekre és arra hogy nem lesz fűtésük?
Azt hiszed a hirtelen többszörösére emelkedett gáz és áramárat az ott élők nem érzik már éppen eléggé fenyegetőnek?
Te tényleg nem érzed mekkora ostobaság amit leírtá"
Én is ezt akartam kérdezni. Meglepő hogy 1-2 ember tényleg az orbán féle, nem létező álomvilágban él.
Amiben magyarország mindenben IS jobb, mint az egész világ. :)
Tényleg elhiszed, vagy csak el akarod hinni?
Nem látod hogy ez mennyire nevetséges?
Magyarország, európa legalja, a balkán putrija, a jelentéktelen 0 semmi, 0 gazdasággal, hadsereggel, jobban megússza a válságot, mint európa legnagyobb gazdasága?
Bármit is álmodtál, felejtsd el. Ne nézd többet az m1-et.
"Én is ezt akartam kérdezni. Meglepő hogy 1-2 ember tényleg az orbán féle, nem létező álomvilágban él."
Rajtad kívül ez senkire sem jellemző. Rajtad kívül szinte mindenki járt már Németországban és látta hogy azok az emberek nem erre a világra valók.
"Magyarország, európa legalja, a balkán putrija, a jelentéktelen 0 semmi, 0 gazdasággal, hadsereggel"
Akkor mér nem kőtözöl ki Németországba csíru? Setétbe meg hidegbe nem jó az észt osztani? Pedig ott vóna kinek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!