Mivel tudtok meggyőzni hogy az MKKP-ra szavazzak?
Figyelt kérdés
A Fidesz viszonylag fasza de nem szívesen szavaznék rájuk, az ellenzékről meg inkább ne is beszéljünk. Mi értelme van a kutyákra szavazni? A humoruk nagyon bejön xd2021. nov. 9. 23:20
1/9 anonim válasza:
Mi értelme van? Nincs semmi értelme, hiszen egy viccpárt. Céljük tükröt tartani a többi politikai pártnak és a támogatottságuk kb azt méri, hogy az emberek hány százaléka az, aki a teljes politikai felhozatallal elégedetlen, és mintegy tiltakozásként leszavaz az MKKP-ra. Ezen kívül nincs semmi értelme, lényeges politikai szerepet nem vállalnak, a parlamentbe sem fognak bejutni. Helyi szinten vannak közösségi akcióik, amik jók, de ugyan úgy csinálni fogják ezeket a te szavazatoddal ugyan úgy, ahogy nélküle. Ha elégedetlen vagy a fidesszel és az ellenzéki összefogással is, meg az a maradék 70 párt se tetszik ami még létezik, akkor nyugodtan szavazhatsz az MKKP-ra, nem fognak megharagudni
2/9 anonim válasza:
Ha a moslék hatalomra jutását nem akarod, a Fidesz az egyetlen reális alternatíva. Én sem értek velük mindenben egyet, de a Gyurcsány-bandát csak ők képesek távol tartani a hatalomtól. A kutyák segítenék őket.
3/9 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mert elméletileg,ha a Fidesznek 98,az Ellenzéknek meg 96 mandátuma lenne,akkor a Kétfarkú Pár,5 mandátuma nélkül,nem lehetne kormányozni.Gyakorlatban meg már megvalósult az MKKP programjának egy része!Már van olyan komoly?ígéret,hogy arra szavazzunk,hogy kisebb bevételből,fedezzünk,nagyobb kiadást.Egyébként,jelenleg,az a kérdés,hogy a Fidesz,mennyivel több mandátumot szerez,mint 130?
4/9 anonim válasza:
Azzal hogy minden hülye arra szavaz. Neked is ajánlott.
5/9 anonim válasza:
"Ha a moslék hatalomra jutását nem akarod"
Mért ne akarná? A magyar nép már úgy várja a moslék hatalomra jutását mint a megváltót. Mondjuk valóban fel is érne egy megváltással.
6/9 anonim válasza:
Én 2018-ban listán rájuk szavaztam, mert a pártok közül egyiket sem éreztem vállalhatónak akkor. De amikor a választás éjszakáján láttam, hogy milyen önfeledten ünnepelnek, akkor amikor a fél ország mély gyászban volt az eredmények miatt, hát bizony egy kissé kiábrándító volt. Most is sokat gondolkodtam rajta, hogy rájuk fogok szavazni, de a magam részéről már elvetettem ezt az ötletet. Hacsak valami nagyon nagy hülyeséget nem csinál addig az összefogás.
7/9 anonim válasza:
Senki nem akar meggyozni, foleg ha szerinted a fidesz viszonylag oke…kicsit komolytalannak tunsz meg.
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem hanyagolom ezt az MKKP dolgot, leszavazok a Fideszre
2021. nov. 10. 17:54
9/9 Celtix válasza:
+1
Miért kellene bárkit is meggyőzni ?
Gyere el valamelyik eseményra, aztán ha jól érzed ott magad, kérdezd meg ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!