Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit kell tudni az MKKP-ről?

Mit kell tudni az MKKP-ről?

Figyelt kérdés
Nem igazán értem mi ez. Ez egy pàrt ami indul a választásokon de mégsem tűnik komolynak. Van tiktok meg mindenféle oldaluk, láttam őket firkálni ilyen dolgokat az utakra.. ez mi?

2021. okt. 24. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Trollpárt igazából
2021. okt. 24. 15:37
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
Momentum 2.0
2021. okt. 24. 15:43
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Ez engem is érdekelne. Korábban még nem nagyon találkoztam vele, pedig igyekszem többféle sajtót olvasni.
2021. okt. 24. 15:44
 4/12 Gofrisütő ***** válasza:
85%
Egy viccpárt, ami komolyabb az összes többinél.
2021. okt. 24. 15:50
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Egy viccpárt, tulajdonképpen a politikát a vicces oldaláról közelítik meg, és általában kisebb társadalmi akcióik vannak. Felhívják a figyelmeket a kátyúkra, zebrákat rajzolnak fel, buszmegállók fölé építenek tetót, stb. Tudnak komolyan politizálni ha akarnak, nem pisis tizenévesekről van szó, de szándékosan kigúnyolják a jelenlegi rendszert. Általában az szavaz rájuk, aki egyik jelenlegi párttal sincs megelégedve.
2021. okt. 24. 15:54
 6/12 anonim ***** válasza:
32%
A magyarellenes oldal legkomolyabbnak nevezhető pártja.
2021. okt. 24. 16:03
 7/12 A kérdező kommentje:
De most ők mit tesznek az országért? Miért indulnak a választásokon? Nyilván nem nyernek, ha meg nyernének ( tètelezzük fel) akkor meg mi lenne? Egy viccpàrt vezetné az országot?
2021. okt. 24. 16:13
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem ők fogják. Itt nem rájuk szavazol hanem a teljes összefogásra.
2021. okt. 24. 16:17
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
#7 Egy választáson nem csak nyerni vagy nem nyerni lehet, az is számít, ha bejut egy képviselőd. Kapsz egy rakás támogatást is ha erősebb a pártod és vannak pozíciói, amikből mégtöbb akciót tudnak kivitelezni. Egy választás nem egy ilyen fekete fehér dolog, hogy egy megnyeri, a többi meg megy a kukába, ez egy sokkal összetettebb dolog
2021. okt. 24. 16:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Hány %-tól jutnak be a Parlamentbe?
2021. okt. 24. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!