Akik szerint az MKKP pártiak a Fideszt támogatják, azok hol voltak az elmúlt 30 évben?
Ha azt akarod,hogy tovább haladjunk a putyini úton olyan uralmi állapotok felé, mint amilyenek az oroszoknál vannak, akkor szavazz a kutyákra.
Egy szabadságszerető ember nem akarja, hogy az 1990-ben kiharcolt jogainkat, amelyek az átlagembert védik a hatalommal szemben, szép lassan lemorzsolják, kiüresítsék.
Valóban, az ellenzék messze nem ideális alternatíva, de ha nem kezdjük el lebontani a fidesz rendszerét, akkor tovább fog szorulni a hurok, és egyre nehezebb lesz leváltani őket idővel.
Mivel a ballib összefogás egyetlen közös üzenete, hogy a Fideszt le akarják válatani, ezért azt is hozzátehetnék, hogy szavazzon mindenki a MKKP-ra.
Akár vissza léphetne az egész ballib bagázs! Akkor azonnal az MKKP lenne a kormányváltásra esélyes erő. Ha téynleg kormányváltást szertnének, akkor ezt kellene tenniük.
4: de így a fidesz marad hatalmon, és tovább fokozzák a zsarnokságot. Lehet, hogy ez téged nem zavar, de engem igen.
Ne legyen illúzónk, hogy ha ők maradnak, akkor 2026-ban még nehezebb lesz leváltani őket. És a kutya nem lesz váltópárt akkor sem.
"Most csak én vagyok, aki a Tóth Csaba meg Gyurcsány féle ellenzékre nem adná le a voksát? "
Vagyunk még egypáran így...
Egyébként a t. ellenzéknek itt volt három éve, hogy megszólítsa a "nem szavazok" embereket. Ehelyett töketlenkedtek szokás szerint. Az MKKP-nak sikerült, nagyon sok nem-szavazót bevonzott - és most az Esélyes Ellenzék ezt úgy "átvenné" szívesen, hiszen munka nélkül győzelmet aratni csodás dolog. Ezért van az egész
Tetszettek volna dolgozni...(jaigen, szerencsére az 1-2-3 % körüli támogatottsággal rendelkező lmp/mszp/parbeszed most majd faszán kap fejenként min. 5 országos lista helyet (mert azért az ellenzéknek úgy 30 országos hely kinéz), nehogy véletlenül meg kelljen szünniük, élhessenek tovább. Csak a Haza Sorsa, ja
Igazából lenne normalis választás Márki-Zay személyében, csak valahogy még Fekete-Győr tamogatottsagat sem uti meg. Mert ugye a nagy többség levoksol Dobrevre, mivel "Csak ne Orbán nyerjen", aztán a kutyasokra huzzak ra, hogy a Fideszre szavaztak. Arról meglepő módon nem esik szó, hogy miért Dobrev meg Jakab legyen Márki helyett.
Szóval ezt nem értem én. Lenne lehetőség még most is jól választani, de nem. Dobrev kell, mert a Zorbán lop. Te meg Fideszes vagy, ha nem Dobrevre voksolsz!!! Mondja már meg nekem egy igazi osszefogas parti, hogy miért nem Markit tamogatjak mindnyajan.
Hogy s mint, Kérdező?
Örülsz az utóbbi hónapok fejleményeinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!