Most akkor el akarták adni a városházát Budapesten?
Továbbra is áll a kérdés, változott valami vagy még mindig meg vannak győződve arról az ellenzékiek, hogy nem akarták eladni a városházát?
Fideszes vagyok, el akarták adni. 5 szavazat
Fideszes vagyok, megmondta Karácsony is, hogy ilyesmiről szó se volt, aljas hazugság az egész. 0 szavazat
Összefogás párti vagyok, nagyon helyesen el akarták adni. 0 szavazat
Összefogás párti vagyok, el akarták adni de ennek én nem örültem volna. 0 szavazat.
Összefogás párti vagyok, megmondta Karácsony is, hogy ilyesmiről szó se volt, aljas hazugság az egész. 15 szavazat
Más kisebb párt szimpatizánsa/pártsemleges vagyok, el akarták adni. 6 szavazat
Más kisebb párt szimpatizánsa/pártsemleges vagyok, megmondta Karácsony is, hogy ilyesmiről szó se volt, aljas hazugság az egész.
26 szavazat
Nem tudom, hogy volt-e szándék az eladásról, bérbe adásról, de az valahogy nagyon érdekes, hogy még semmi nem történt, csupán annyi, hogy beszéltek valamiről, de máris nagy csalásként, sikkasztásként, korrupcióként emlegetik az egészet, holott ha költöznének is, simán lehet, hogy az Budapest érdekét szolgálná. Ha eladnák, és zsebretenné valaki a pénzt, vagy elosztanák, akkor megértem a felháborodást, de erről szó sincs.
Amúgy vicces ez a korrupciócsászároktól ez a nagy aggályoskodás.
"A sanda szem az igazság képét is sandának látja."
- Írta Tolkien a Gyűrűk urában, és milyen igaza volt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!